2777
2789
عنوان

عاشق این بازیگرررررر ترکه شدم😍😍😭😭🥺🥺❤️😂😂عکسسسسس📷📷📷📷

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمردیم معنی کیوت رو هم فهمیدیم😂😂😂ناراححت نشیا شوخی کردم

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

من یه مدت عاشق آراس بودم نوجوان بودم 😂تو نفوذی خیلی عاشقانه بازی می‌کرد بخدا چقد به دختره ایلم حسود ...

😂😂من نوجوونی ک.ص.خل نیمار بودم 

دیگه الانم از این خوشم میاد،

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
من کل فیلمو به عشق فیرات دیدم البته اینکه شبیه عشق اولم هم هست بی تاثیر نیس🙂💔😂

فکر کنم به کل تاثیرش بخاطر گزینه دوم باشه

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲
تو عاشق فبلم ترکیه ای؟؟؟ مث منی چه فیلم هایی دیدی بگو کراش هاتم بگو 😂😂

بخاطر درس اونجوری زیاد نگاه نکزدم 

اما چشم چرااانو دیدم 

تردیدو 

اویم سن سن ،منو بشنو

فیلم های سینمایی بوراک دنیزم خیلیییی دوست.دارم مخصوصا اون فک کنم اسم نرو بود

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........

بچه ها من فصل اول عشق بی حد و مرز رو فیلیمو دیدم فصل 2 اومده؟

آخه با این اسم فیلیمو نداشت

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
حالا انگار پشت دره منتظره یکیمون انتخابش کنیم برداره بره خخخ

همونو بگو😂😂💔💔💔من بایدددد برم ترکیه دم خونشون چادر بزنم