2777
2789
عنوان

این پسر چرا اینجوری میکنه

98 بازدید | 8 پست

استوریامو قبلا هرچی که بود لایک میکرد  الان دیگه فقط سین میزنه لایک نمیکنه...

حضوری خیلی مودب و بااحترامه چشم تو چشم شدنی نگاشو میدزده ازم ولی بعضی وقتا متوجه شدم وقتایی که حواسم نیست نگام میکنه 

به نظرتون قبلا حسی داشته که الان پشیمون شده یا...؟

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!

پشیمون شدن ک ن ممکنه تو شرایط اقدام واسه رابطه نباشه یا دلایل دیگ

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مودب بودن دلیل نمیشه خوشش امده باشه

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

من خوشم میاد ازش محل نمیدم که نفهمه نگاهاشم دوستم دیده که نگاه میکنه اولا اصلا منو میدید هول میکرد ب ...

ببین عزیزم 

پسر خجالتی نداریم اصلا 

اگه واقعا از کسی خوششون بیاد بهش میگن 

یه مدت کلا ذهنتو ازش پاک کن اگه بخوادت میاد سراغت