2777
2789
عنوان

ماجرایی ک باعث طلاق دو زوج شد

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچ الکی جوری نمیگیرتت ک نفهمی چی به چیه فقط سرت سنگین میشه و حالت تهوع غم یا شادی یا بیخیال محض سرا ...

اره شوهر منم یبار در حد چی خورده بود همه چی حالیش بود دور از جون فق مث سگ بالا اورد افتاد ت فرش ، یبارم گیج شد وگرنه بخاد یادش بره چی ب چیه ن

' وَ کَفی بِاللّهِ عَلیماً ،،، '˼همین کہ خدا مےدونه، کافیہ♥️️ 

اره شوهر منم یبار در حد چی خورده بود همه چی حالیش بود دور از جون فق مث سگ بالا اورد افتاد ت فرش ، یب ...

یبار شوهر من خورده بود هزیون میگفت.... 

بخدا قسم چرت میگفت.. میگفت برو لیوان بیار توش جیش کنم بیرون سرده... بعداا هر چی گفتم باور نکرد گفت نه من کی این حرف وزدم

اره شوهر منم یبار در حد چی خورده بود همه چی حالیش بود دور از جون فق مث سگ بالا اورد افتاد ت فرش ، یب ...

اکس منم 2 ساعت رقصید و بعد خوابید 😂😂

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

😂😂ماجرای شوهر منو بخون چی گفت

نههه من فیلم گرفتم یه بارم خورده بود چهار دست و پا از پله بالا و پایین میرفت 😂

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

خخ🤣باز خوبه تونستی ثابت کنی ما ک ن

یادش بخیر میمون معلوم نیست الان کجاست

یبار شوهر من خورده بود هزیون میگفت.... بخدا قسم چرت میگفت.. میگفت برو لیوان بیار توش جیش کنم بیرون س ...

شاید بستگی ب نوع مشروب هم داشته باشه

' وَ کَفی بِاللّهِ عَلیماً ،،، '˼همین کہ خدا مےدونه، کافیہ♥️️