2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همین ک روزی سه دفه نمیخوای غذا بپزی و بسازی و بشوری و کسی قدرتو ندونه خدا رو شکر کن🐱مسولیت پذیری و ...

ما ک مجردیم بغصیامون این کار رو میکنبم و کسی قدر نمبدونخ فق بچه نداریم و ازدواج نکردیم

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
بله من خودم مجردمهم تیکه میشنومهم تمسخرهم دلسوزی ظاهریچکار کنم؟ مگه میشه قطع رابطه کرد؟مگه میشه به ک ...

حق داری ولی حرف بقیه همیشه هس فکر کن خیلی بی عقلن چون هستن وگرنه ب کارکسی کارنداشتن 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

خب من چی جوابشون رو بدم محترمانه؟هرچیزی بگم اونا متوجه نقطه ضعف میشن و مدام تکرار میکنن خوششون میاد

بگید زندگی شمارو دیدم درس عبرت شد برام

اونا دیگه خیلی بی فرهنگ ونادونن دل میشکنن

میشه بپرسم چند سالتونه

خب من چی جوابشون رو بدم محترمانه؟هرچیزی بگم اونا متوجه نقطه ضعف میشن و مدام تکرار میکنن خوششون میاد

یه جور نشون بده که خودت دوس نداشتی ازدواج کنی 

خواهر شوهر من چه خواستگارهایی داشت به همه به دلایل الکی میگف نه الان دیگه سنش بالا رفته هنوز براش خواستگار میاد البته خیلی کم بازم شرایطشون خوبه ولی رد میکنه دیگه همه میدونن خودش نمیخواد ازدواج کنه کاری بهش ندارن البته یه اخلاقی داره مسی بهش کاری نداره خیلی خشکه به خدا خیلی مظلومی دلم برات سوخت جوابشون بده 

متاهلی و اینکه آدم تو خونه زندگیه خودش باشه خیلی ام قشنگه خیلی ام شیرینه.من خودم مجردیه فوق العاده ای داشتم دانشگاهمو رفتم با دوستام هروز بیرون بودم نهایت استفادمو کردم از هروزش.ولی با همه ی اینا میگم متاهلی خیلی بهتره زندگی کردن با کسی ک دوسش داری و دوست داره قشنگ ترین اتفاق ممکنه.وقتی عاشق زندگیت باشی مشکلات اونقدر پررنگ نیستن مشکلات مالیو نمیگم ک بیان بگن بی پولی اینجوره اونجوره کلی میگم.اونی ک میاد از متاهلی بد میگه ناله می‌کنه متاسفانه با آدم اشتباهی ازدواج کرده انتخاب اشتباه خودش دلیل مشکلاتشه نه متاهلی 

دقیقااااا مفت میخورن ومیخوابن فقط غر میزنن انگار خونه باباشون پرنسس بابا بودن

مفت میخورن ومیخوابن؟

پس کار پخت وپز ظرف شستن رسیدگی به درس بچه ها کارای خونه تربیت بچه مهمونی ها و.....اینارو کی انجام میده؟

یکم برای همجنستون ارزش قائل بشید