2777
2789
عنوان

بنظر من شیر خشک واقعا پدیده ی خیلی خوبیه

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 78 پست
چون شیر خشک تو کشور کمبود داره بخاطر همون میگن

دقیقا چون شبر خشک برای دولت هزینه داره تبلیغ شبر مادر به صورت افراطی میکنند 

در حالیکه ما از متخصص کودکان خیلی قدیمی از پروفسورهای قدیمی هم سوال کردیم گفت شیر مادر در صورتی خوبه که مادر در بهترین شرایط باشه و در بهترین تغذیه باشه تازه بعضی وقتها بعضی مادرها هر چی میخورن شیرشون بی کیفیت هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینکه سما پشت گوشات چیه بخودت ربط دارهپیج me.allergy نگاه کنی مادرای زیادی هستن ک بچشون الرژی داشتن ...

بچه منم به پروتئین گاوی حساسیت داست که دکتر گفت یا باید یه رژیم سفت و سخت بگیری( رژیم بدون لبنیات و پروتئن گاوی) که بچت با شیر مادر اذیت نشه یا شیر خشکیش کنی. گفت اگه اون رژیم و بگیری در آینده نزدیک پوکی استخون، ریزش موی شدید و کلی عوارض دیگه میاد سراغت. گفت بهترین گزینه شیر خشکه. که هم بچه اذیت نشه، هم خودت. 

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

بله ترکیبی خیلی بهتره. این نظر پزشکان هم هستبعضیا جوری در مقابل شیر خشک گارد میگیرن که انگار سمه. حا ...

من شخصا هیچ گاردی ندارم بنظرم شرایط مادر خیلی مهمه یه مادر شاد خیلی بهتر از مادر افسرده شیرده هست بچه هم اینجوری روانش سالم‌تره 

دقیقا چون شبر خشک برای دولت هزینه داره تبلیغ شبر مادر به صورت افراطی میکنند در حالیکه ما از متخصص کو ...

دقیقا دکتر بمنم گفت شیر خشک خیلی خوبه تنها بدیش اینکه سخت گیر میاد

دخترم نوزاد بود پاهاش سرد میشد به دکترش گفتم گفت الان دیگ شیر خشک میدی کمبود ویتامین یااهن داشته باشه جبران میشه 

بنطر منم عنی هست 

تنها سختیش درست کردنش و ایناس

دقیقا این بعضبا که گفتی رفتار من بود در مقابل پسر اولمنگم که چه اسیبایی دبدیم بخاطر جهل من

خیلی زیادن آدمای اینجوری

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

من شخصا هیچ گاردی ندارم بنظرم شرایط مادر خیلی مهمه یه مادر شاد خیلی بهتر از مادر افسرده شیرده هست بچ ...

بله درسته، منم منطورم به شما نبود عزیزم. کلی گفتم

میگم که کلا شوت بودم

بخدا من یه ماه شیر خشک دادم داغون بودم نصف شب پا میشدم بهش شیر میدادم شوهرم هم کنارم نبود وای بچه گریه میکرد طاقت نداشت بعدش ک شیر خشک رو ازش گرفتم راحت سینمو میذاشتم دهنش و شیر میدادم

بچه منم به پروتئین گاوی حساسیت داست که دکتر گفت یا باید یه رژیم سفت و سخت بگیری( رژیم بدون لبنیات و ...

من رژیم گرفتم اوایل فقط برنج مرع سیب

رسما پوکیدم دیگه شوهرم نذاشت ادامه بدم دیدم بخوام دوسال اینجوری سر کنم میشه ی ادم عصبی و مریص دیکه شیر خشک دادم دکترشم همیشه میگه شیر خشک تصمیم درستی بود

کلا بحث شیر خشک و شیر مادر هم مثل بحث زایمان طبیعی و سزارینه. هیچوقت با موافقین و مخالفینشون به نتیجه نمی رسیم😄