2777
2789
عنوان

یه پسر افغانی هست تو محلمون خیلی خوشگله هر روز میبینمش🤕💔

| مشاهده متن کامل بحث + 5755 بازدید | 294 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاملا موافقم بعد از حمله ی وحشیانه ی مغول ها انقدر مردم ناراحت و افسرده بودن که معشوق مطلقا خداوند ب ...

اره واقعا و کتاب خونه هایی که آتیش گرفت و از بین رفت و آبادی هایی که خراب کردن

زنانی که بهشون بی حرمتی شده بود

و حتی یه چوب داشتن که اگر مردی قدش از اون چوب بلند تر بوده سرش رو میزدن و یکی از شاعرا همینجوری کشته شده

و تازه یه توصیف که تو کتاب تاریخ پارسالم اومده بود میگفت یکی توصیف کرده واسه هجومشون که آمدند و سوختند و کندند و بردند و رفتند .

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
الان ببین چ دلیل مسخره ای آورده میگ چون افغانیا دعوام نمیکنن🤦‍♀️😳🤣

وقتی تمام وکمال دراختیارشونه چرا دعواش کنن؟🤔

یه زنبیل دارم ۱۱ سال دست دکتر بوده، فقط باهاش میرفته تو سایه ؛                               قیمت: دایرکت 

ببینیداسی یه جورایی راست میگه چندسال پیش میرفتیم هیئت دوست شوهرم و همه ی فامیلاشم اونجابودن بعد یه روز زنش بهم گفت یه چیزی بهت میگم ولی قول بده کسی نفهمه بهت گفتم،گفت فلان جاریم افعانیه،باورمیکنیدشوک شدم چون اصلا۱درصدقیافش به افعانیا نمیخورد و خواهروبرادرش وهمسروبچه هاشونم گاهی میومدن هییت اوناهم خیلی خوشکل وجذاب بودن و اصلابه افغانیانمیخوردن

اره واقعا و کتاب خونه هایی که آتیش گرفت و از بین رفت و آبادی هایی که خراب کردنزنانی که بهشون بی حرمت ...

دقیقااااا جمله ی اخر یا یه جمله ی دیگه بود درست یادم نمیاد شاعر میگفت قبل ها یک تن میمرد صدها تن میگریست حال 100 تن میمیرد و یک تن میگرید

عزیزم تاریخ هیچوقت بحثش جدا نبوده اینکه توی چه جنگ هایی شرکت داشتن یا نه مهم نیست نمونه ی بارزش دقیق ...

عزیزم من به افغانی چیکار دارم اصلا بحث ما مغول ها بودن الکی نژادشونو وصل به افغان ها کردید

من فقط میگم انقدر چشم بسته نمونید 

عرب ها هم جنگ های زیادی داشتن ایا امروز همشون همونن؟

یا خود ما ، کم جنگ و خونریزی و کشور گشایی داشتیم؟ باشه مغول ها بدتر بودن

ولی مغول امروز رو قربانی تاریخش نکنید 

راجعبهشون بخونید مطالعه کنید بشناسیدشون

تندرو نباشید همین 

❤❤❤

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

اره واقعا و کتاب خونه هایی که آتیش گرفت و از بین رفت و آبادی هایی که خراب کردنزنانی که بهشون بی حرمت ...

حتی میگن یک فرمانده مغول به گریه یک بچه ایرانی رحم کرد نکشتش چنگیزخان فرمانده رو کشت چون توی فرهنگشون ترحمی جایی نداره

یه زنبیل دارم ۱۱ سال دست دکتر بوده، فقط باهاش میرفته تو سایه ؛                               قیمت: دایرکت 
ببینیداسی یه جورایی راست میگه چندسال پیش میرفتیم هیئت دوست شوهرم و همه ی فامیلاشم اونجابودن بعد یه ر ...

شهر ما ام زیاد افغانی اومده حتی از یه کشور دیگه ام اومدن زشت دارن قشنگم دارن اما من بهشون توجه خاصی نداشتم تا بحال فقط از چهره این خیلی خوشم میاد😂🤕🤦‍♀️

دقیقااااا جمله ی اخر یا یه جمله ی دیگه بود درست یادم نمیاد شاعر میگفت قبل ها یک تن میمرد صدها تن میگ ...

این و حفظم که میگفت

دی برسر مرده ای دو صد شیون بود / امروز یکی نیست که بر صد گرید 

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜