2777
2789
عنوان

یه پسر افغانی هست تو محلمون خیلی خوشگله هر روز میبینمش🤕💔

| مشاهده متن کامل بحث + 5476 بازدید | 294 پست
پسرای افغانی تو چشم دخترای ایرانی نگاه نمیکنن که عاشق نشن ؟واقعا 😂؟

میبینی چطوری اسطوره و افسانه درست میکنن😂😂😂

خوب بنده خدا اون تو قصابیه ن نونوایی یه لحظه چشمشو بچرخونه انگشتش پریده😀😀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نژاد پرست نیستم و ازشون بدم نمیاد فقط مخالف حضورشون تو ایرانم

هر کشور دیگه ای هم بود مخالف بودم بیش از حد وارد ایران بشن چون از لحاظ اقتصادی و سیاسی و فرهنگی اصلا خوب نیست

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
اره این سنی هست فک کنم چشاش عین خودمونه رنگیه

من زیاد اطلاع ندارم فقط میدونم بور وچشم رنگی هم داخلشون هست

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
تا حالا خوشگل ندیدم توشون

زن اول عموی من افغان بود.  فوق العاده زیبا بود فک کنم از قوم پشتون بود ولی بد ذات 

خیانت کرد و عموم طلاقش داد

اون زن اولین و آخرین افغانی خانوادمون بود که رفت😂

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنون🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

انقدر نژاد پرست نباشید ...تاریخ رو رها کنید مغول های امروزی انسان های متمدینی هستن اون خوی وحشی گری ...

میشه بگی مغول ها کجا و کی متمدن بودن و هستن؟ بزارید معنی متمدن بودن رو بهتون بگم متمدن کسیه که توی محیطی بوده که تمدن در اون وجود داشته من تا جایی که میدونم مغول ها انقدر وحشی بودن که خیلی از دانشمند ها میگن این خصوصیتشون اصلا انسانی نیست و ممکنه بخاطر و اب هواشون باشه در ضمن مغول ها اومدن توی کشور و هرچی مسشد کشتو کشتن هرچی میشد سوزوند و سوزوندن و هرچی میشد خورد و خوردن این خوی از خوی حیوان هم پست تره بعد میگید نژاد پرست نباشید؟

خیلی خواستم روشن فکر باشم ولی نتونستم بیا با این اینا بزنم تو سرت با این سلیقت🩴👞👟🥾🥿👠👡👢

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

فرشته حسینی همسر نوید محمدزاده هم افغان تبار هست

بلاخره هموطن شماست فرشته حسینی

یه زنبیل دارم ۱۱ سال دست دکتر بوده، فقط باهاش میرفته تو سایه ؛                               قیمت: دایرکت