2777
2789
عنوان

خلاصه ازدواج کردن و ازدواج نکردن تا ابد

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 68 پست
ولی تو که انقدر تجربه داربو چیزایی دیدی ک پیر زن ۹۰ساله ندیده پس باید متوجه بشی برای همه نسخه های یک ...

دقیقا کامنت زیر این کامنتت همینو گفتم😀❤

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به جرئت میتونم بگم چیزایی تو زندگیم دیدم که زن ۶۰ ساله تجربش به اونا نمیرسه

همین جمله نشون میده هنوز خیلی راه داری تا درک یه چیزایی عزیزدلم

هیچ قطعیتی در هیچ چیز این دنیا وجود نداره

و کسی که تا این حد مدعی هست اتفاقا بیشتر از همه درک کمتری داره

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
اینا رو ۹۹ درصد اشخاص درسته. اون ۱ درصد هم مجردی خوبی نداشتن

عزیزم وقتی مجردی و‌برات خواستگار میاد باید معیار هات رو درش ببینی و مهم بلوغ عقلی هست نه سنی 

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂عضو ستاد بتمنان خاموش 🐋🤌🏼

آفرین مصی جانم دقیقا همینطوره حتی خیلی جاها همسرمون کنارمونه برای داشتن اینده ای بهتر :)))

الهی شکر

منم همینو میگم ولی خب بعضیا رو نمیشه متوجه یه چیزایی کرد

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

من ازدواج کردم.  با مرد مورد علاقم‌ و عشق زیاد 

ولی اینو قبول کن هر کس حالش با چیزی خوشه 

یکی آرامشو در تجرد میبینه یکی در تاهل 

یکی هم‌ هر دو!   من مورد سومم!   هم دلم برای مجردیم تنگه هم از متاهلیم لذت میبرم

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنون🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

همین جمله نشون میده هنوز خیلی راه داری تا درک یه چیزایی عزیزدلمهیچ قطعیتی در هیچ چیز این دنیا وجود ن ...

دقیقا همینطوره. 

میگن اونی متوجه نمیشه که ادعا داره همه چیزو میفهمه و بلده. 

بیخیال 

ما که برفتیم

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
عزیزم وقتی مجردی و‌برات خواستگار میاد باید معیار هات رو درش ببینی و مهم بلوغ عقلی هست نه سنی

معیار های زندگی ِ من تو هیچ شخصی نیست چون معیارش مجردیه😂❤😀

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

دیگه باید تجربه بعضی چیزا رو بدست اورد مجرده داره از بدیای ازدواج میگه 

با اینکه درک نکرده اون‌شوق و ذوقی که واسه رسیدن شب عقد و پای سفره عقدداری  و لذت باهم بودن رو 

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂عضو ستاد بتمنان خاموش 🐋🤌🏼

ربطی نداره 

من همسر دارم ارشدمم دارم میگیرم،اتفاقا نمره هامم خیلی خوب شده و پایان نامم چیز خوبی داره از کار درمیاد

تمرکزم خیلی بیشتر از روزای مجردیمه

استقلالم بیشتره

مشکلات و چالش و دعوا با همسر هم چیز حادی نیس که به خاطرش قیدشو کلا بخوای بزنی

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
به جرئت میتونم بگم چیزایی تو زندگیم دیدم که زن ۶۰ ساله تجربش به اونا نمیرسه

دقیقا با این کامنتت فهمیدم ۱۸ سالته 😄😄😄😄😄

عیب نداره بزرگ میشی میفهمی 

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

من خیلیییی فشار درسام سنگینه ولی خب تو دانشگاه خودمو جزء بهترینا نگه داشتم، یه کار خیلی موفقم کنارش دارم؛ تو فامیل و همه جا خیلی مورد احترامم و تا چن سال دیگه بخاطر کارم یه درامد عالی و همه چی خواهم داشت؛

اماااااا هرچقدرم خودتو بکشی بالا و به طاهر یه زن خیلی قوی باشی تو چشم بقیه که همه ازت تعریف کنن بازم تنهایی خیلی دردناکه ، وقتی شرایط کاری و تحصیلیت خیلی فشار میاره فقط میخوای یه آدم باشه که باهاش حرف بزنی فک کنی میشه روش حساب کرد اما تتهایی خودتی و خودت؛ یه زن تنها که خیلی خودشو از نظر اجتماعی بالا کشیده بعصی وقتا بدجوری کمرش زیر بار مشکلات خم میشه، حالا مادر شدن و خیلی جنبه های زندگی که ارزو میشه واست بماند..‌‌

دیگه باید تجربه بعضی چیزا رو بدست اورد مجرده داره از بدیای ازدواج میگه با اینکه درک نکرده اون‌شوق و ...

البته نمیشه خرده گرفت

خب کم سنم هستن بعضیا

ولی اعتقادشون اینه 

همه باید یاد بگیرن به انتخاب هم احترام بذارن