2777
2789
عنوان

خلاصه ازدواج کردن و ازدواج نکردن تا ابد

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 68 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبول ندارم 

مگه هر کی ازدواج می‌کنه بدبخت میشه 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

هر دوش خبه بنظرم

مجرد بودن خبه چون مستقلی و خودتی و خودت و اقا بالا سر نداری

ولی متاهل بودم خوبه وقتی ک با ی ادم باشخصیت و باخانواده ازدواج کنی بستگی ب انتخاب ادم داره

خب شما احتمالا ازدواج با ادم خوب ندیدیمنم ازدواج کردم هم تحصیلاتم و تو درجات بالا ادامه دادمهم زمینه ...

خوبشم دیدم همینه. احتمالا سالای ازدواجت زیر ۱۰ سال هست😀

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

اینطوری نیستولی اگه دوست داری باشه

زیر ۱۰ ساله ازدواج کردی؟

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

خدا خیرت بده که حرفات حق وخود واقعیت

چاکرم😂😂(پ.ن: اصلا نمیدونم جاش چی میتونستم بگم خودم از این کلمه خوشم نمیاد حس میکنم لوتی و پسرونس)

تو فک کن اون کاربر حتی یک ماه ازدواج کرده باشه، قطعا تجربه اش به تو مجرد بیشتره 😁

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
قبول ندارم مگه هر کی ازدواج می‌کنه بدبخت میشه

زیر ۱۰ ساله ازدواج کردی؟

هشت سال زمان کمی برای کسب یک سری تجارب نیست

فرضا من زیر ده سالم

پدر مادرم 27ساله ازدواج کردن پس اونا چی؟ 😅

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

اصلا اینطوری نیست اونم تو ایران .مجرد تا چهل سالگیش هم جرات نداره از پدر مادرش جدا زندگی کنه. من زندگی مجردا فامیل رو دیدم نه خوشحالن نه آزاد .فکر چهل سالت باشه زر زر نوه ها خانواده همش تو سرت باشه ،باید بشی عصا پیری پدر و مادر