2777
2789
عنوان

خانواده همسرم چرا اینطوری شدن یهو

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 55 پست
خیلی ساده ای و خیلی معصوم دعا رو روی سوزن انجام میدن یه لحظه میزنن ب طرف یا میبینی موت یه لحظه افتاد ...

منو مادروشهرم خودش برای همسرم انتخاب کرده چرا میخواد سردی ایجاد کنه 

البته بگم ها رابطمون داغون شده ... چندماهه اون رابطه عاشقانه که شبیه فیلم هندی بود داغوووون شده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب پس شاید میخوان آشتی تون بدن...احتمالش خیلی زیاده

از این اخلاق ها ندارن ؛ از همون اول مثل غریبه ها رفتار کردن انگار نه انگار همسر من پسرشونه ... براشون مهم نیست ما قهر باشیم آشتی باشیم تحت فشار باشیم ...

منو مادروشهرم خودش برای همسرم انتخاب کرده چرا میخواد سردی ایجاد کنه البته بگم ها رابطمون داغون شده . ...

ازدواج سنتی همینه

چون خودشون انتخاب میکنن یه لحظه عروس برخلاف میلشون عمل کنه واویلا میشه 

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
ازدواج سنتی همینهچون خودشون انتخاب میکنن یه لحظه عروس برخلاف میلشون عمل کنه واویلا میشه

یعنی واقعا دلیلش همینه ؟

مادر شوهرم این مدت دید رابطمون چقدر سرد شده 

زندگیمون به جایی رسیده منی که از دیدن همسرم یال در میاوردم الان از حضورش چندشم میشه ... با این اوضاع باز میخواد بینمون سردی بندازه؟

از این اخلاق ها ندارن ؛ از همون اول مثل غریبه ها رفتار کردن انگار نه انگار همسر من پسرشونه ... براشو ...

همسرتون تو خونه بداخلاقی کرده اوناهم میخوان شمارو دعوت کنن سر از ماجرا دربیارن

عزیزم بخدا کل مدتی که عقد بودم بی احترامی ها تیکه و کنایه ها و اذیت هارو تحمل کردم بخاطر همسرم ولی ا ...

چرا مادرشوهر ها اینجورین؟خودمون رو که اذیت میکنن هیچ به مامانامون هم کار دارن 

من همونم که تا میدیدیش ذوق میکردی 💚حالا اما فاز غم میگیری💔💔💔
چرا مادرشوهر ها اینجورین؟خودمون رو که اذیت میکنن هیچ به مامانامون هم کار دارن

نمیدونم والا ... برا من خانواده خط قرمزه تا الان تحمل کرده بودم اینبار دیگه نتونستم ببینم هرکسی از راه میرسه ناراحت کنه پدر مادرمو

یعنی واقعا دلیلش همینه ؟مادر شوهرم این مدت دید رابطمون چقدر سرد شده زندگیمون به جایی رسیده منی که از ...

بله

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
نمیدونم والا ... برا من خانواده خط قرمزه تا الان تحمل کرده بودم اینبار دیگه نتونستم ببینم هرکسی از ر ...

منم یاد مشکلم انداختی الان واسش تاپیک زدم به خدا سر هیچ و پوچ یه دعوایی با مامانم کردنا الانم یادم میفته اعصابم خورد میشه 

من همونم که تا میدیدیش ذوق میکردی 💚حالا اما فاز غم میگیری💔💔💔