2777
2789
عنوان

بیاین جمله های قشنگتون رو بگید🫠✨

100 بازدید | 21 پست

وقتی خیلی غصه دارید فشار روتونه چه جمله‌یا ذکری ارومتون میکنه؟؟

بگید من الان خیلی نیاز دارم:)

دلقک دل‌شکسته هستم👺❤️‍🩹برام یه صلوات بفرست دوست عزیز تا سال دیگه اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من عر میزنم فقط هیچی ارومم نمیکنه

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

زمان از دردم کم میکنه میگذره اینم 

کتاب میخونم آهنگ گوش میدم 

وقتی پیانو داشتم خبلی آروم میشدم باهاش الان که نیس سختمه

در کل اگه موقعیتشو داری یه ساز یاد بگیر خیلی آرومت می‌کنه 

من با هیچکس بر سر آیین و باوری که دارد نجنگیده و نخواهم جنگید، چراکه خدای هر کس همان است که خِرَد او می‌گوید . کوروش بزرگ🩵       پیانیست :)

من عر میزنم فقط هیچی ارومم نمیکنه

عه توخوبی؟😅

دلقک دل‌شکسته هستم👺❤️‍🩹برام یه صلوات بفرست دوست عزیز تا سال دیگه اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

عه توخوبی؟😅

نه🥲😂

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

با خودم حرف میزنم آروم آروم صلوات اون لحظه اسم هرکی به یادم بیاد میگم یا زهرا یا رباب یا ام البنین.....خدارو صدا بزن🥺🥺

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊
چرااا

دل خسته ام از عالم

دل خسته ام از عالم

خیلی دوست دارم بهت امید بدم ولی خودمم همینجوریم😞🥲🫂

ذکر و دعا و .. که بسیاره و همه آرامش دهنده 🥺❤️

ولی من تو شرایط سخت ذکر  لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ(هیچ نیرو و توانی جز از سوی خداوند بلندمرتبه و بزرگ نیست) مثل آب روی آتیشه برام❤️

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)

خیلی دوست دارم بهت امید بدم ولی خودمم همینجوریم😞🥲🫂

همه همینجوریم قربونت برم🥲💔

ذکر و دعا و .. که بسیاره و همه آرامش دهنده 🥺❤️ولی من تو شرایط سخت ذکر لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِ ...

خیلی چیزا خوندم ،ولی بعضی وقتا انقدر یه غمی رو دلم سنگینی میکنه نعوذبلا فکرمیکنم خدانمیبینتم😞