2777
2789
خوب به مامانت بگو ...همسرت به احترام مادرت میگه عقب بشین مامانت خودش باید بگه جای زن کنار همسرشه من ...

اخه مامانم بیچاره نشست عقب من خودمم از قصد نشستم عقب ببینم چیزی میگه اصلا ی کلومم نگفت چرا نشستی اونجا 

انگاری راضیه همیشه بشینم پشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم باهاش برخورد کن. البته من قبل از عقد عقب می‌نشستم همسرمم هیچی نمی‌گفت چون همون اول بهش گفتم ببخشید عقب میشینم فعلا اینطوری راحت ترم  اونم سرش پایین بود میگفت راحت باشید اشکال نداره. اما بعد از عقد خودش اولین بار درو برام باز کرد. 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

شما او دختر خانمی نیستی که گفتی هروقت باهاش میری عروسی میگه برو عقب؟ اگه اونی گفتم باهاش صحبت کن خب

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
اخه مامانم بیچاره نشست عقب من خودمم از قصد نشستم عقب ببینم چیزی میگه اصلا ی کلومم نگفت چرا نشستی اون ...

نه خوب فکر کرده مادررت تنها میشه یا شما کنار مادرت راحتتری

خدایا اسراییل کودک کش رو نابود بگردان. 
اخه دومین بارش بود درو وا کردم گفت برو عقبامروز خودم رفتم عقب بازم چیزی نگفت

یعنی تنها باشیم میگه برو عقب؟ 

شاید ازت دلخوره?

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین