2777
2789
عنوان

الان داشتم با یه خانومی صحبت میکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 53 پست

من معمولا چون نمیتونم سن تشخیص بدم با یه اختلاف زیاد پایین تر از چیزی که به ذهنم میرسه میگم که طرف حس بد نگیره خوشحال شه

😁 هیچی خواستم بزنم توی حالت فقط که شاید خانمه مثل من نمیتونه سن تشخیص بده 😅😅😅

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد من 16 سالم بود موقع انتخابات باید ب پیر و پیغمبر قسم میخورم انقدر یقمو نگیرید ب فلانی رای بده من حق رای ندارم، همشونم اخرسر میگفتن بهت میخوره 24 25 سالت باشه:') چقدر ناراحت میشدم😂

سلام. خوب شد تاپیکتون رو پیدا کردم. خیلی وقته منتظرتون بودم. هرچی میام تو تاپیکام شما رو تگ کنم تگ ن ...

😐😐

سلام گلم

با افتخار کوردم 😎✌️ اصالت رو نه میشه خرید ، نه میشه اداشو در آورد !

اتفاقا همین دو روز پیش تو اتوبوس با یه خانم مسنی هم صحبت شدم برداشت گفت 14 13 سالته دیگه؟ و منی که ...

اخی کوچولویی که

من معمولا چون نمیتونم سن تشخیص بدم با یه اختلاف زیاد پایین تر از چیزی که به ذهنم میرسه میگم که طرف ح ...

نه معمولا بهم میگن

هر موقع میگن تاپیک زدم😂😂😂😂

بعد من 16 سالم بود موقع انتخابات باید ب پیر و پیغمبر قسم میخورم انقدر یقمو نگیرید ب فلانی رای بده من ...

ن بابا اینجورم نیست دیگه