2777
2789
عنوان

شماهم با خانواده هاتون مشکل 😬😱

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 26 پست
حس نمیکنی از چاله رفتی تو چاه؟

۱۸ساله همین فکر میکنم 

ولی انداختنم تو چاه خودم نرفتم 

ولی خوب الان بین بد بدتر هستم 

خیلیی سختی کشیدم تو زندگیم ولی خوب راه پس نداشتم حتا بعد ازدواج دیگه پشت سرهم نگاه نکردم 

۱۸ساله همین فکر میکنم ولی انداختنم تو چاه خودم نرفتم ولی خوب الان بین بد بدتر هستم خیلیی سختی کشیدم ...

آها.

گفتم اخه😅 خونه پدری جهنم هم باشه ازدواج بدتره

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دور از جوون دختر این چه حرفیه

😕خیلی قلبم شکسته از بچگی تو سری خور اینا بودم تا الان هر چی دارم با منت دارم کل زندگیم تنها گریه کردم اینا خودشون میدونن من چقدر ترسو و حساسم هی یه کاری میکنن یه دعوایی درست میکنن که دوس دارم برم موهامو بکنم جلوشون 😭

خونه پدری من بدتره یچیزایی که آدم نمیتونه بگه

نمیدونم والا

کلا ازدواج خیلی بده 

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

۱۸ساله همین فکر میکنم ولی انداختنم تو چاه خودم نرفتم ولی خوب الان بین بد بدتر هستم خیلیی سختی کشیدم ...

هیچ وقت یادت نمیره ولی بهش فکر نکن الان فقط زندگی الانتو بچسب 

واقعا زندگی هامون ظاهرش قشنگه خانواده منو هر کی میبینه میگن خوشبحالت چه خوش شانس بودی باید قدردان باشی منم با نیش باز تشکر میکنم و تایید میکنم ولی واقعیت چیز دیگس که الان باید دست و پام بلرزه و فشارم بیوفته 

هیچ وقت یادت نمیره ولی بهش فکر نکن الان فقط زندگی الانتو بچسب واقعا زندگی هامون ظاهرش قشنگه خانواده ...

همینو بدون که هیچکس بدون مشکل نیست 

انشالله خدا بهت صبر توان بده این سختیارو بگذرونی به ساحل آرامش برسی 

مجزدی چیکار میکردی؟ خانواده من همه چیز برام مهیا کردن همه‌ش هم منت میزارن ولی اعصاب راحت برام نزاشتم ...

دعوا میکردن اول صبحی شروع ب داد بیداد میکردن اصلا ی وضعی الان ک ازدواج کردم خلاص پیدا کردم از دستشون🤧😓