اوگییی مدیر استارتر عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 5346 عنوان دلم گرفته چقدر تنهام🥺💔آخه دختر انقدر تنها⁉️ 63 بازدید | 11 پست نه توی این گوشی نه بیرون از گوشینه هیچ جاهیچکی منتظر من نیستهیچکی احوال پرس من نیستحالم داره بهم میخوره از زندگییعنی اگه یکی بگه قوی باش به فحش میکشمشاصلا تو میدونی قوی یعنی چی؟ با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه امروز | 17:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اوگییی مدیر استارتر عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 5346 دوست پسر نداری؟ نه بابا دوست پسر چیه با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
اوگییی مدیر استارتر عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 5346 حالا یکی اومد درخواست دوستی دادآخه مادر خ.... گفتم تنهام. نگفتم که با پیرمردهای هول نجس زن و بچه دار این سایت میخوام دوست شم.کثافت با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
اوگییی مدیر استارتر عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 5346 فقط هر کاری میکنی تو عشق و عاشقی نیفتبیچاره میشی راست میگی اونم بیچارگیه با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
اوگییی مدیر استارتر عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 5346 بیرون میری؟اجتماعی هستی؟تو جمع ها و مهمونی ها میری؟ ارهولی الان عمل کردم تو خونه باید بمونم دلم گرفتهبیشتر احساس تنهایی میکنم با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
gisele عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 275 ارهولی الان عمل کردم تو خونه باید بمونم دلم گرفتهبیشتر احساس تنهایی میکنم باید بازم بیرون بری و اجتماعی باشی که بتونی به وقتش ی ادم خوب پیدا کنی
اوگییی مدیر استارتر عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 5346 باید بازم بیرون بری و اجتماعی باشی که بتونی به وقتش ی ادم خوب پیدا کنی خواهر ۴ روزه عمل کردم نمیتونم برم بیرونوگرنه من کار و زندگی دارم . اهل تو خونه موندن نیستم با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
gisele عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 275 خواهر ۴ روزه عمل کردم نمیتونم برم بیرونوگرنه من کار و زندگی دارم . اهل تو خونه موندن نیستم اها حالا اشکالی نداره یه مدت تو خونه بمونی انشاالله به وقتش رفیقتو پیدا کنیایشالا به زودی بهتر شی
اوگییی مدیر استارتر عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 5346 اها حالا اشکالی نداره یه مدت تو خونه بمونی انشاالله به وقتش رفیقتو پیدا کنیایشالا به زودی بهتر شی ❤️🫂 با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه