فکر میکنی شوهرش عاقبت خوبی خواهد داشت نه اون بیشتر بدبخت شد ولی دختره هم کاش انقد ضعیف نبود
نه پفیوز حرومزاده دو روز دیگه زنشو یادش میره، میره دنبال کثافت کاریاش و یکی دیگه رو بدبخت میکنه
ما از شرایط روانی دیگران خبر نداریم
وضعیت روانیش به حدی بد بوده که خودکشی کرده این یعنی توی موقعیت خیلی سختی بوده
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من قبل اینکه ببینمش خیلی ناراحت شدم ک ازمن بهتره حتما جوون تره ولی وقتی ذیدمش بادوستم رفتیم بستنی خو ...
هیی آبجی خیانت بدترین درده چن روز پیش خانواده شوهرم رفتن مشهد دوست دختر شوهرم با خودشون بردن شوهرم هم رفت دیروز من فهمیدم اول اینکه اشکم بند نمیاد دوم خانواده شوهرم با شوهرم یجوری رفتار کردن که انگار من مقصرم
به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات
نه پفیوز حرومزاده دو روز دیگه زنشو یادش میره، میره دنبال کثافت کاریاش و یکی دیگه رو بدبخت میکنهما از ...
ببخش ولی بدی کنی روزگار درت میزاره این ک ونی از عذاب وجدان نکشه توی زندگی از یه چیز دیگه خواهد کشید
به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
ببخش ولی بدی کنی روزگار درت میزاره این ک ونی از عذاب وجدان نکشه توی زندگی از یه چیز دیگه خواهد کشید
امیدوارم همینجورم بشه
من که به کارما اعتقادی ندارم ولی امیدوارم این یکی بره زیر گل
خیلی ناراحت شدم