2777
2789
عنوان

خرج ازدواج برای پسر چقدر هست

| مشاهده متن کامل بحث + 19764 بازدید | 1236 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله چون تو هیچی آزادی نیست به جز خرجای دختربحث جهیزیه که میاد همه میگن خانواده دختر باید بدن ، بحث س ...

نه دیگه 

یا رومی رومی یا زنگی زنگی ....

کلن طرز فکر خانمهای اینجا رو درک نمیکنم 

ارزش یه آدم به خرجش نیست 

البته اگر طرفت آدم حسابی باشه 

نباشه هم هزار تا موقعیت هست برای بروز نادرستی ش 

این همه زندگی که خانم هزار تا خرج کرد و آخرش هیچ ارجی هم نداشت 

به جای این مسائل پیش پا افتاده باید سعی کرد خودت اولا استقلال مالی و روانی داشته باشی 

دوما طرفت آدم حسابی باشه .... آدم حسابی بودن ربطی به پول زیاد نداره

از کربلا میخوای بری مشهد؟؟یه اتوبوسه تهش نفری پونصدیه تومن میری یه تومن میای

برگام😂😂😂😂

با اتوبوس می‌خواد ببره ماه عسل دختره بدبختو

لاقل وقتی عروسی نمیگیری،حداقل طفلی رو با هواپیما ببر مشهد

.

میگم میخوای اگه خیلی اذیت میشی همینارو هم حذف کن برید تو چادر زندگی کنید عقدم خودتون بخونید نظرت چیه؟😐

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       
خیلی خیلی ربط داره نمیشه که یه جا پیرو سفت وسخت سنت بود و یه جا ادعای برابری کرد .... اونی که چمدون ...

مقصر ماییم که قانون ناعادلانش  و به زن اندازه کوفت ارزش ندادن؟

تو حق نداری جا بزنی...حتی اگه حالت بده باید ادامه بدی🌅

باشه شما خوبیان شاالله خوشبخت ادامه بدی

بله خب اینو نگید چی بگید

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
عقد رو ۱۰ روز پیش بود خرجمو بگم ؟یه خواننده قوم خودمون اومد ۳۴ لباس ۱۸ سنگدوری سادهههههچایی شد ۲۴ با ...

خب عزیزم خواننده اش زیادی بود دیگ 

کفش ۳ میلیونی هم خیلیه نمیدونم با من فقیر از این خرجا نگید برگام ریخته 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

غذای ۳۰نفررررررررر میشه ۳ میلیون؟؟؟چطور حساب کردی

نفری یه ساندویچ کوچولو نون پنیر حساب کرده

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

تواین دنیا هیچکس مث همسرم ومن نمیشه.فقط دوتا حلقه خریدیم و بدون عروسی و لباس و...کوچکترین خریدی نکردیم.نه پذیرایی.نه غذا.فقط باتوکل به خداشروع کردیم.

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
اینارو نگیری چی می‌شه وقتی گرنیه چکار کنیم مجرد بمونیم و.....

میتونم شغلتون و درامد رو بپرسم

میشه گفت بلاتکلیف ترین آدم دنیا منم ! برای  هیچی هیچوقت نتونستم‌ خودم تصمیم‌ بگیرم درست و غلط خودمو هم‌ نمیتونم تشخیص بدم🥲 همیشه هم میگم خدایا خودت کمکم کن خدایا هرجا اشتباه میرم تو منو‌ برگردون خدایا من توکل کردم به تو نا امیدم نکن🥲 خدایا هرچی برای صلاحه هرچی تو‌ سرنوشتمه برام رقم بزن من‌خودمو سپردم دست تو 🥲                                                                                                                                                    اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺