ev2 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 21 عنوان کنکور انسانی و فرهنگیان 65 بازدید | 7 پست اگه از منظم نخوندی بدون که اگه از شنبه با برنامه منظم شروع کنی به خوندن حتما موفق میشی.کمک خواستید در خدمتم. °فقر مطلق ° حقیر بساط عشق امروز | 16:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مغرورجذاب۲ عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 5162 چقد قشنگ گفتی یکم امیدوار شدم... جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار🌱 اللهم صل علی محمد و آل محمد
ev2 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 21 چقد قشنگ گفتی یکم امیدوار شدم... انسان به امید زنده است، ولی نباید این امید به موفقیت حتمی اسباب تنبلی باشه.شروع کن پر قدرت و منظم با برنامه.توب این ۷ ماه اگه بدونی چطور بخونی و هوش مندان عمل کنی موفق میشی. °فقر مطلق ° حقیر بساط عشق
مغرورجذاب۲ عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 5162 انسان به امید زنده است، ولی نباید این امید به موفقیت حتمی اسباب تنبلی باشه.شروع کن پر قدرت و منظم با ... ممنون عزیزدلم🤍🌱 جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار🌱 اللهم صل علی محمد و آل محمد
ev2 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 21 ممنون عزیزدلم🤍🌱 هوشمندان عمل کن.نمیدونم رشته ات چیه ولی بدون الان باید هوشمندانه عمل کنی یعنی چی ! یعنی اینکه الان مثلا وقت ندارم تاریخ دهم و یازدهم رو بخونم بس بایا حذف بشن، یا فقط بخش های مهم خونده بشن.اگه رشته ات انسانی هستش میتونم تا حدی کمکت کنم. °فقر مطلق ° حقیر بساط عشق
مغرورجذاب۲ عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 5162 هوشمندان عمل کن.نمیدونم رشته ات چیه ولی بدون الان باید هوشمندانه عمل کنی یعنی چی ! یعنی اینکه الان ... اره انسانیم هیچکی نیس کمکم کنه ممنون میشم کمکم کنی 🥲🤍 جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار🌱 اللهم صل علی محمد و آل محمد
ev2 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 21 اره انسانیم هیچکی نیس کمکم کنه ممنون میشم کمکم کنی 🥲🤍 من خودم هم دانشجو هستم.ولی تا جایی که بتون کمک میکنم. °فقر مطلق ° حقیر بساط عشق
مغرورجذاب۲ عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 5162 من خودم هم دانشجو هستم.ولی تا جایی که بتون کمک میکنم. ممنون ازتون🌱 جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار🌱 اللهم صل علی محمد و آل محمد