2777
2789

خیلی حالت تهوع شدید دارم جوری که دست و پام سست شدن ولی اصلا عوق نمیزنم بالا نمیارم 

هیچی نمیتونم بخورم نه به گشنگیم میفهمم نه سیری 

چیکار کنم حالم خیلی بده

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻💙💚💛🧡💜امروز  1403/9/8 رفتم صدای قلب کوچولوشو شنیدم قربونش برم من 

منم اونطوریم ولی عوق زدم حامله نیستم اسهالم فک کنم ویروسه

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همینطوری بودم فقط دراز میکشیدم یکم که سرمو می‌آوردم بالا حالم بد میشد

دارم از گرسنگی میمیرم ولی یجورایی میلمم نمیکشه 

اگر بخورمم حالم بدتر میشه

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻💙💚💛🧡💜امروز  1403/9/8 رفتم صدای قلب کوچولوشو شنیدم قربونش برم من 

منم تو بارداریم تهوع خیلی اذیتم میکرد . بودن تو طبیعت و فضای باز هوای تازه جایی که بوی نامتبوع نباشه و استشمام یسری بوهای خوب مثل گل محمدی نارنج نارنگی حال منو خوب میکرد البته در کنارش قرص ویتامین ب هم میخوردم خیلی شدید میشد اندانسترون میخوردم 

تحمل کن 🫤یا ب۶بخور یا یه ذره سیرابی برای حالت تهوع خوبه ،منم دارم ولی تحمل میکنم اصلا هم عوق نمی‌زن ...

مثه منی من فکر کردم مشکل معده دارم خیلی میسوزه 

من تنها چیزی که حالمو تا چند روز خوب میکرد این بود که انداره یک قاشق غذاخوری عرق نعنای دو آتیشه اصل میخوردم

حالمو از این رو به اون رو میکرد تا چند روز حالم خوب بود

ولی عرق نعنا عضلات رحم رو شل میکنه باعث سقط جنین میشه

ازاین میترسیدم کم میخوردم

دو سه روز یه بار یک قاشق غذاخوری میخوردم

مثه منی من فکر کردم مشکل معده دارم خیلی میسوزه

مایعات سوپ اینا میخورم بهتر میشم البته موادی که تو سوپ هم هست مهمه که باعث ترش کردن رفلاکس نشه 😑وگرنه اوضاع بیریخت تر میشه