2777
2789
عنوان

خانوادم میخوان من به زور شوهر بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 64 پست
خیلی میترسم من تهدید میکنن تو تا اخر عمرت خونه میمونی فقط حق داری با پول شوهرت بری دانشگاهمیگم مامان ...

تهدیداشون الکیه میخوان قبول کنی

اگرم نزارن درستو بخونی تو خونه بخون بهتر از شوهر کردن زوریخ دختر نکنیا فک فکرم پشت نمونه

انشالله ک خانوادت منصرف بشن

'خوشبَختی' یَعنی : ‌بُـودنش بهترین 'شانسِ' زنـدگیتـه...♥️ ️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۱۷ سالمه امسال سال کنکورمه

هیچچچچچ جوره زیربار نرو گل دختر.نمیدونم‌چجوری ولی مقاومت کن

یجور خانوادت گفتن  من فکر کردم ۴۰ سالته 

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

عزیزم خیلی شرایط بدی داری درک می کنم. تمام تلاشت رو بکن که ازدواج نکنی. خود روز خواستگاری اگر مجبورت کردن که خواستگار بیاد می تونی عدم تمایلت رو با رفتارت به طرف نشون بدی، احتمالا داره اصلا از طرف اونا بهم بخوره

اما با جدیت با مادر پدرت صحبت کن و نگو کلا ازدواج نمی کنی که بتونی قانعشون کنی بگو بعد دانشگاه و لیسانس به موقعش. یه رشته ای بخون که بتونی مستقل شی بعدش...

امیدوارم خیلی بهت سخت نگذره

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.

چرا الکی خودت رو حرص میدی نهایتا اگه نتونستی منصرفشون کنی

پسره که اومد خواستین باهم حرف بزنین خودت بهش بگو شرایطم اینه من فعلا قصد ازدواج ندارم

در گریختن رستگاری نیست؛بمان و از خودت چیزی بساز که نشکند🌱

آدمها درس میخونن

میرن دانشگاه.

کار پیدا میکنن

پول درمیارن که خوب زندگی کنن

حالا کسی که ازدواج میکنه همین پروسه رو میتونه انجام بده

به شرطی که قبل از بله گفتن از خواستگار قول بگیره مانع درسش نشه

ما توی فامیلمون دخترایی داشتیم که سن پایین ازدواج کردن بعد رفتن دانشگاه 

خونواده ای که 17 سالگی میخوان از شر آدم خلاص شن، بحث فرق میکنه

اون که میگه ازدواج کن هم فکر کرده به حرفات

گرایش خیلی وقتا تحت تاثیر سن و بلوغه پس اگه خواستی به نامزد کردن بشین منطقی فکر کن. یارو مگه دیدت اصلا که گفته فلان کارو میکنم،شاید آدم بدی نباشه طرف 

البته اگه این انتخاب رو کردی یا نه

در هر صورت به طرف بفهمون خط قرمزات و اینکه میخوای دانشگاه رفتن رو که نباید مانعش شه 

https://daigo.ir/secret/4475326302