2777
2789
عنوان

خانوادم میخوان من به زور شوهر بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 64 پست
با توجه به شناختی که ازشون داری به نظر خودت چه کاری کنی ممکنه بتونی از شر این ازدواج ناخواسته خلاص ب ...

نمیدونم ولی فک کنم اگه یه آدم پیدا بشه باهاشون صحبت منطقی کنه به اونا بفهمونه که اصلا عین یه خانواده عادی رفتار نمیکنن بگه که به جای اینکه به موفقیت و رشد بچت کمکم کنی توی این سن تو زمان بچگی به جای اینکه وقتشو با خشگذرونی دوستاش درس آیندش بگذرونه میخوای شوهرش بدی بدبختش کنی جوری که خودشون متجه بشن چقد کارشون اشتباهه

الان انقد روی روحیم تاثیر گذاشتن ۴ روزه کتاب جلومه ولی فقط گریه میکنم هیجی نتونستم بخونم ولی اصلا متوحه اینا نمیشن همین الان دارن ولی چرتو پرت میگن مردمم دختر دارن ماعم داریم آبرو برای ما نزاشته فقط به خاطر اینکه شوهر نکردم نمیدونم واقعا منن چه گناهی کردم تو زندگیم حتی آزارم به یه مورچه ام نرسیده چرا باید انقد عذاب بکشم چرا باید حتی خانواده خودمم دشمنم باشن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب دیگه چه بدتر نکن دیگه اصلا راضی نشو ، حرفاشون الکیه میخوان بزرو بدنت بری ، تازه اگر پسره اومد سوت ...

اتفاقا به ذهن خودم رسید به خود مسره بگم من از دخترا خشم میاد نمیتونم بهت حسی داشته باشم برو یه دختر مثل خودتو پیدا کن

ولی ترسیدم بره همه جا جار بزنه آبروم بره خانوادم متوجه بشن من متفاوتم زندم نمیزارن 

اتفاقا به ذهن خودم رسید به خود مسره بگم من از دخترا خشم میاد نمیتونم بهت حسی داشته باشم برو یه دختر ...

نه ریسک نکن ، مخالفت کن برای اومدنش اگر دیدی نمیشه موافقت کن و مظلوم وایسا یه گوشه بعد که اومد سوتی بده و خرابکاری کن و ردش کن بره 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️