2777
2789
عنوان

هرکی با هرکی تو سایت مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل😂

| مشاهده متن کامل بحث + 6111 بازدید | 775 پست
اوا ولی من دوست دارم😚

خوش قلبم 😍🥹

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
مهربون جان شما که سادات هستید لطفاً برای خانواده من دعا کن عاقبت بخیر بشن و کدورت ها از بین بره . 🙏 ...

ان شالله عزیزم.

خدا خودش گفته دعاهاتون در حق دیگران رو مستجاب میکنم.

به روی چشمام عزیزم 💚.

لطفا تو دعاهاتون مامان منو هم فراموش نکنید مامانم مریضه و دلهامون پر از غمه 😞😞

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شالله عزیزم.خدا خودش گفته دعاهاتون در حق دیگران رو مستجاب میکنم.به روی چشمام عزیزم 💚.لطفا تو دعا ...

دقیقا عزیزمم ان شا الله 💖

به روی چشمم زیبارو جان 🙏🏻حتما حتما دعاگوتونم ان شا الله سریع بهبود پیدا کنند 🤲🏻🤲🏻💖

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
خسته نباشی💙

اخیییش ظرفا شامم شستم فقط بچها بزارن کپه مرگ بزارم حله خخخخ

https://daigo.ir/secret/2452132653  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

دقیقا عزیزمم ان شا الله 💖به روی چشمم زیبارو جان 🙏🏻حتما حتما دعاگوتونم ان شا الله سریع بهبود پیدا ...

چشمای قشنگتون پر نور ان شالله ‌‌

خیلی ممنون عزیزم 💚.

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
چشمای قشنگتون پر نور ان شالله ‌‌خیلی ممنون عزیزم 💚.

ممنونم مهربون جان 💖

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
عزیز فرستادم می شه لطفا برام دعا کنین به عشقم برسم باهم ازدواج کنیم خانوادش دست از مخالفت بردارن 🥺❤ ...

انشالله بهترینها واست رقم بخوره و دلت شاد شاد بشه آمین

اندازه نگه دار که  اندازه نکوست هم لایق دشمن است و هم لایق دوست
@پونیو_ @نخست_وزیر_یونان @وحشی_زیبا۲ سارا رو هم تگ کن من نمیتونم @دلبر_ناب_دلم‍ @ززززرنگگگگگگگگ‍ ...

تنکیو عذر میخوام چند روزی نبودم✨🙏🏻:) 

اولا  اینکه مشکل گشا ابلفظل 

دوما که همین که پیگیرتن گه میخورن خیلیه😂😐

و جواب اون یکی تایپکت بگو وا خانوم شما شلی به من چه خودت حواست نبوده چرا میندازی گردن من😐عروس نمیتونی برقصه میگه زمین کجه بعدش صحنه رو ترک کن تامام شد دوست خوبم

یک عدد نومزد خوش قدو بالا دارم ♥️✨️ :) ما از آنان کہ تسلایشان میدادیم غمیگین تر بودیم :)!🌙'            #جذابای‌سایت🥂✨️ ~       تکستایِ اینجاهیچ ارتباطی به حالِ فعلی من نداره و دلیه عزیزان🦋🌱.