2777
2789
عنوان

هرکی با هرکی تو سایت مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل😂

| مشاهده متن کامل بحث + 6111 بازدید | 773 پست
شاید اگه از پروفایلش بگم بشناسیپروفایلش عکس پاتریک بود با عینک و مو😂

نمیشناسم 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا که واسه مشکل گشایی هست واسه حل شدن مشکلات منم به نیت آقا ابوالفضل صلوات میفرستید🙏منم واسه شما ...

عزیز فرستادم می شه لطفا برام دعا کنین به عشقم برسم باهم ازدواج کنیم خانوادش دست از مخالفت بردارن 🥺❤️

بله عزیزم

مهربون جان شما که سادات هستید لطفاً برای خانواده من دعا کن عاقبت بخیر بشن و کدورت ها از بین بره . 🙏🏻

منم یک شنبه امتحان سختی دارم لطفا برام دعا کن  🙏🏻💖

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱

@سوسیسبندری    

اجی پیامتو ندیدم یادم رف تگت کنم تو عزیزی

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

احساس میکنم پرازانرژی وحس خوبی 😍

مچکرم