2777
2789
عنوان

هرکی با هرکی تو سایت مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل😂

| مشاهده متن کامل بحث + 6111 بازدید | 773 پست
@زن_ممدقولی میشه سحرو هم تگ کنی؟؟ @جان_و_جهانم @ومپایر_اعظم کجایی دلم برات تنگ شده دختر تاپیک مشک ...

کار من با تاپیک را نمیفته 😂

99 درصد سایت با من مشکل دارن 🤦‍♀️😁

با افتخار 😌🥰😂😂

حالا از شوخی گذشته بهتره همه با هم در صلح باشن 

کنار بیان دیگه 

بپذیریم که نظرات متفاوته 

اما در عین تفاوت و اختلاف میشه دوست بود 

خیلی دوستان من تو این سایت با هم اختلاف عقیده داریم اما واقعا برام عزیز هستن 

و پیام میدیم بهم و از حال هم خبر داریم 

بدون اغراق میگم 

به بارون نم نم ⛈️ به دریا 🌊 به کوه 🏞 به این آفرینش 🌌 به کشتی نوح 🌌به ماه 🌙و ستاره💥 به هفت آسمون✨ به عشقم ❤به عشقی تا مرز جنون ❤به لحظه دیدار قسم میخورم ❤دوباره با تکرار قسم میخورم❤ به عهدی که بستیم💍 قسم میخورم❤ به هستم به هستیم❤ قسم میخورم تا وقتی که قلبم❤ هنوز میزنه تا وقتی که جونی توی این تنه💖 تو روزای خوب تو روزای بد 💖همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم💕 قسم میخورم ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

چته🤣

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

خوبم گلمقصد دارم تاپیک بزنم الان برو بچ و جمع کنیم و 🥂🥂🥂🥂🥂

همه هستن دیگ نرووو قهر میکنم 

تگ کن همینجا 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

باهاش در ارتباط نیستی

چرا،اما دانشگاهش شروع شده کمتر حرف میزنیم

کاربر zxm23  هستم. و در حال حاضر عضو فعال گروه مافیایی سلامت باشید🗿  هییی.... بی دلیل تعلیق شدم. بگذریم.🙂✋علیکم السلام😁حالت چطوره؟؟؟چخبرا؟ دوست داشتی ریپ بزن جواب بده👌😁در همین حین که این متن و مینویسم حوصلم سر رفته...و موقعیت حرص دادن یا کرم ریزی کسی و ندارم چون ساعت ۱شبه😅حوصلم سر میره باید یا کرم بریزم یا حرص بدم یکیو👌انرژی و فعالیت و... کلاا شور و هیجان زیادی دارم و سعی میکنم به بقیه هم منتقل کنم😎🥳😁 عاشق کارتون های باب اسفنجی و بینوایان و انیمیشن های المنتال درون و برون و رالف خرابکار وقتی میگم عاشق اینا یعنی 100 بار هرکدومو دیدم و برای  بار 101 میبینم😁یه کتاب و اهنگ خوبم معرفی کنم؟کتاب هنر خوب بودن خیلی قشنگه، هم قلم خوبی داره هم موضوع جالبی درمورد روانشناسی هست،کتاب به امید دلبستم و عقاید یک دلقک،48قانون قدرت هم خیلی بهتون پیشنهاد میکنم... اهنگ زندگی همینه ارتا،بیشتر از همیشه نازنین و محیار، چشماتو ببند، ای گل رویایی ، شراره😁،نازی نازی امشب دلم مست توعه👌،  و قد و بالای تو رعنارو بنازمم تو که با عشوه گری از همه دل میبری چرا نمیرقصی (مدیونی با ریتم نخونی😁 )اینا اهنگای قشنگی ان، قابل شمارو نداشت یادداشت کنید ۶۰۳۷....🤣خبب دوستان عزیز، براتون ارزوی بهترین هارو میکنم،به اخر این متن جذاب رسیدید🤣حالتون همیشه خوب باشه،وقتتون به خیر❤
قربونت برم مهربون😍🥰😍🥰

خدانکنه خشکله

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

کار من با تاپیک را نمیفته 😂99 درصد سایت با من مشکل دارن 🤦‍♀️😁با افتخار 😌🥰😂😂حالا از شوخی گذشته ...

اما من دوستت دارم🧡

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️

کار من با تاپیک را نمیفته 😂99 درصد سایت با من مشکل دارن 🤦‍♀️😁با افتخار 😌🥰😂😂حالا از شوخی گذشته ...

😂بقیه کینه تو دلشون نگه میدارن

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

رقصش😭ها بذار گیف رقصشو کاش بسازم بذارم پروفم😂😂خوب چیزی تو ذهنم انداختی💃💃

🤣وای رقصش خیلی خوبه

میدونستی به قرصش خیلی معروفه که قشنگ میرقصه

هوتنییمیگم نکنه بخاطر اینکه رفتم با علی یاسینی باهام مشکل دارییی؟😕عشق من فقط توییییعلی جاست داداشیم ...

درست فهمیدی😏

با علی باید کات کنی🖐️

کااااااااااااات فور اور👉👈

تَماشام کن..همه زَهر مو..کِشیدن ولی..کُشنده ام هنوز..