2777
2789
عنوان

تر زدن به کاپشن

123 بازدید | 14 پست

خیلی عصبی هستم یه کاپشن دارم سه سال پیش خریدم الان اصلا پیدا نمیشه ۵ میلون بادکنکی هست پف خوشگلیش تو پفش بود

خونه مامانبزرگم میمونم صبح پاشدم دیدم هر چی لباس دارم انداخته ماشین ، کاپشنم جمع شده بود ی کوچولو محکم تکونش داد باز شد الان پشم شیشه هاش جمع شده شما کاپشنتون تا حالا اینجوری شده چیکار کنم درست بشه مامانم بفهمه میکشه منو اخه چند بار بهم گفته بود لباساتو بیار خودمون ببریم خشک شویی چیکار کنم مثل اولش بشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم پارسال کاپشن نازنینمو شستم پفش خوابید شدعین لواشک🥲

وای هیچی نمیشه کرد😐؟ برا شما هم پشماش تیکه تیکه شده بود؟ 

این الان انگار کوتاه شده ولی دراز شده بادشم مثل قبل نیس

وای هیچی نمیشه کرد😐؟ برا شما هم پشماش تیکه تیکه شده بود؟ این الان انگار کوتاه شده ولی دراز شده بادش ...

مگه اینکه باز کنی پشماشو دربیاری بازکنی دوباره بزاری سرجاش که کارخودمون نیست شایدخیاطی درسش کنه

کاربرتعلیقی وقدیمی ام
پشم شیشه باز نمیشه؟

نه اصن باز نمیشه بالشتارو نمیبنی پشم شیشه میزارن بعد یه مدت که میخابه دیه هرکاری کنی باز نمیشه مگر اینکه دربیازی با دست دون دون کنی  مثه اولش بشه کاپشنم میدن  خشکشویی کلا خشکشویی واسه همین لباس حساساس دیه 

نه اصن باز نمیشه بالشتارو نمیبنی پشم شیشه میزارن بعد یه مدت که میخابه دیه هرکاری کنی باز نمیشه مگر ا ...

اره چند بار خواسته بشوره بهش گفتم که اینارو خشک شویی میشوره بخدا خیلی تمیز بود بیشتر از سه چهار بار نپوشدم صبح پاشدم دیدم همشونو انداخته ماشین 

یاخدااااااا به مانم چی بگم😭😐