2777
2789
خوب این احتمالا به خاطر مالیاتهاول باید ببنید دادخواستی براتون من باب دادرسی اومده یا نه و اینکه اول ...

نه داماد خانواده برای اینکه به من گفته بودن عمل قلب  باید انجام بدی  ما هم شرایط مالی افتضاح شوهرم هم سواد نداره ما رو بردن گفتن باید اسمتون به اسم کارمند تو این شرکت درج بشه تا بتونیم بیمه تون کنیم هی امروز هی فردا آخرش ما رو بیمه هم نکردن فهمیدم اینا دارن به اسم ما واردات انجام میدن مالیاتی برای ما آمده

درسته .یه زمین هست پرونده هم برا سال 67 .یه آقایی از کسی خریده بعد رفته به بنیاد پول داده چند سال پی ...

ای کاش میشد صدا هم رد و بدل کرد چون باز هم صورت سوال رو دقیق نفهمیدم

اما یک جواب کلی میدم ببینید جواب سوالتون هست یا توضیح بیشتری باید بدم

اصولا به اولین مبایعه نامه استناد میکنن که یک زمین به چه کسی اول فروخته شده و مالک حقیقی اون شخص هست

حالا اگر فروشنده فوت کنه ؛ خریدار طبق همون سند عادی که داره اقدام به الزام به تنظیم سند رسمی میکنه به طرفیت وراث متوفی

ولی در ابتدا باید اثبات مالکیت صورت بگیره

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه داماد خانواده برای اینکه به من گفته بودن عمل قلب باید انجام بدی ما هم شرایط مالی افتضاح شوهرم ه ...

خوب الان داماد متواری هستش؟

نه سالم وسلامت ببخشید پرو

توضیحش خیلی زیاده

اول بتوجه به عدم وجود رضایت باید وکالت نامه بررسی بشه تا باطل بشه

بعدش با عنایت به اینکه سابقه ای از واریز به حساب همسرتون وجود نداشت باید به طرفیت عامل که داماد هست طرح دعوا کرد

توضیحش خیلی زیادهاول بتوجه به عدم وجود رضایت باید وکالت نامه بررسی بشه تا باطل بشهبعدش با عنایت به ا ...

بارها خواستیم شکایت کنیم خواهر شوهرم خودزنی کرد نگذاشت ولی فکر کنم وکالت نامه ای که در محضر از همسرم گرفتن را باطل کردیم

ببخشید یک سوالم درباره زمین دارم ما یک زمین ۲۰۰متری داریم که زمین کشاورزی بود که به متراژ ۱۳.۳۰در۱۵متر تحویل گرفته داخلش یه اتاق 25متری ساختیم وساکنیم الان همسایه زمین دوبار رو ما شکایت کرده میگه متراژ زمین و اشتباه تحویل گرفتید باید ۱۰در۲۰تحویل می‌گرفتی حالا من به همسرم میگم چرا حاشیه رو بدیم به ایشون درحالیکه هردو بار هیچ توی تجدید نظر هم به ماجرای دادن چون هم قولنامه قدیمی تر داریم هم ساکنیم ولی این بنده خدا ول کن نیست به خدا هر روز مصالح گرونتر میشه نمی تونیم بسازیم چیکار کنیم دست از سرمون برداره میخاد از طریق صمیمیت همسرم با صاحب ملک اصلی اقدام کنه روی صاحب زمین اصلی شکایت کرده

ببخشید یک سوالم درباره زمین دارم ما یک زمین ۲۰۰متری داریم که زمین کشاورزی بود که به متراژ ۱۳.۳۰در۱۵م ...

زمین یک سند کلی داره و شما رفتید یک قسمتی از کل رو گرفتید؟ و توش ساخت و ساز کردید درسته؟

پایان کار دارید؟ 

زمین یک سند کلی داره و شما رفتید یک قسمتی از کل رو گرفتید؟ و توش ساخت و ساز کردید درسته؟پایان کار دا ...

سند کلی داره ولی پایان کار نه چون فقط یه آلونک ۲۵متری ساختیم چون صاحب زمین اصلی یه زمینو به ۵نفر فروخته برای اینکه زمین از دستمون نره  با تمام مشکلات حاضر شدیم حتی بدون داشتن گاز   و امکانات توش زندگی کنیم

سند کلی داره ولی پایان کار نه چون فقط یه آلونک ۲۵متری ساختیم چون صاحب زمین اصلی یه زمینو به ۵نفر فرو ...

یعنی فروشنده کلاهبرداری کرده؟

یعنی فروشنده کلاهبرداری کرده؟

بله البته ماچون الان ساکنیم صاحب زمین خودمون هستیم ولی بیشترا زمینا ۴,۵نفر صاحب دارن تا ما این موضوع فهمیدیم شبانه دیوار کشی کردیم  ویک اتاق درست کردیم وشبانه مستقر شدیم از شانس ما دوره بیماری کرونا بود وشهرداری برای ما مزاحمت ایجاد نکرد

بله البته ماچون الان ساکنیم صاحب زمین خودمون هستیم ولی بیشترا زمینا ۴,۵نفر صاحب دارن تا ما این موضوع ...

خوب من نمیخوام تو دلتون رو خالی کنم

این حرکت وقتی جوابه که شما اولین نفری باشید که خونه بهتون فروخته شده باشه

وگرنه اگر مالک نباشيد کسی که مالک هست نهایتا میتونه خلع ید بگیره و سازه رو خراب کنه

اول باید بیوفتید دنبالش تا اولین نفر مشخص بشه

درمورد پرونده مالیاتی هم کلاهبرداری کلاهبرداریه

اگر عامل (داماد) فرار بکنه برای شما دردسر ایجاد میشه 

پیگیری کنید

حتی اگر توان وکیل گرفتن رو ندارید میتونید درخواست وکیل تسخیری بدید 

خیلی سپاسگزارم خدا به حق امام رضا هرچه خیر جلوی شما دربیاره

درباره زمین ما الحمدالله ماتنها صاحب زمین هستیم فقط همسایه برای تقریبا۴۵متره زمین شکایت تصرف دعوانی کرده البته با توجه به اینکه دادگاه رای به نفع ماداده منتهی این آقا اصرار داده حاشیه زمینو بگیره از عقب ملک به ما زمین بده برای مالیات هم خیلی دامادشان خیلی دروغگو هست به ما گفته همه سواستفاده کنندگان کارت بازرگانی رو گرفتن ومجبور به پرداخت مالیات کردن فقط از یک چیز میترستم از دارو نداردنیا یک زمین  قولنامه داریم یک پسر  کاش از اول به همسرم میگفتم زمین رابه اسم پسرم بگیره اگراداره ی مالیات بلایی سرما آورد یک سر پناه داشته باشه

خیلی سپاسگزارم خدا به حق امام رضا هرچه خیر جلوی شما دربیارهدرباره زمین ما الحمدالله ماتنها صاحب زمین ...

اصلا مالیاتی به شما تعلق نمیگیره و نگران نباشید

درمورد زمین هم باتوجه به حکمی که به نفع شما دادن دیگه پرونده جدیدی اگر بخواد به جریان بندازه اصلا بررسی نمیشه و رد میشه