2777
2789
من فکر میکردم بارداری دوم راحت تر باشه ایشالله هر چی زودتر هم تو هم من دامنمون سبز بشه ❤

عه شما هم دومی هستی🥺... آرع منم دخترمو ماه اول یه اقدام شدم... ولی الان چندین ساله دیکه انقد دارو دکتر آی یوا شیمیایی سنتی همه چی.. نمدونم چرا.... دختر من ارزوش خواهر شدنه نه سالشه هر شب دعا میکنه میکه چرا من تنهام کی با نی نی میای مدرسع منم بگم به همه دیکه تنها نیستم...انشالله که جفتمون همین ماه باردار باشیم...با لطف خدا و.دعای مامانای باردار... انشالله تاپیک استارتر خوش قلبمون و. نی نی نازش  خوش قدمه ماهم میشه وماهم باردار میشیم.. هم از دیدن نی نی استارتر ذوق میکنیم.. وهم میگیم ماهم باردار شدیم

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستم منم.میشه با دلای پاکتون دعام کنین باردار بشم من به دعاتون اعتقاد دارم..انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پوشک سایز صفر 

دو.سه دست لباس بچه با کلاه و جوراب و دستکش 

پتو نوزاد..زیر انداز نوزاد.کریر یا ساک..یه پارچه سفید نازکم برای روی بچه تا بیاریش سوار ماشین که باد یخ ب صورتش نخوره

اگه شیرخشک میخوای بدی شیشه و فلاسک ابجوش و شیر

برای خودت شرت و پوشک بزرگ.. ابمیوه اناناس..فلاسک ابجوش نسکافه که دردتو کم کنه.یه لیوان شیشه ای.خرما.یه لباس گرم و راحت  برای برگشتنت از بیمارستان ..دمپایی راحت یا کفش راحت 

شارژر .

لباس نوزاد. پوشک.شرت یکبار مصرف. نوار بهداشتی بزرگ. خوراکی هم آبمیوه و نسکافه  چای کمرنگ اولش خوبه بعدش هم سوپ آبگوشت  جوجه کباب این جو غذا ها مقوی بگو برات بیارن

چنان نماند و چنین نیز نخواهد ماند
عه شما هم دومی هستی🥺... آرع منم دخترمو ماه اول یه اقدام شدم... ولی الان چندین ساله دیکه انقد دارو د ...

الهی عزیزم تلاش کن برای دخترت حتما دومی بیار

پسر منم از چهار سالگی گریه میکرد برام خواهر برادر جور کن😅

دیگه انشالله تااخر ماه خواهرشو بغل می‌کنه 

اینقدر لحظه شماری می‌کنه که نگو

عه شما هم دومی هستی🥺... آرع منم دخترمو ماه اول یه اقدام شدم... ولی الان چندین ساله دیکه انقد دارو د ...

آخی عزیز دلم 🥺اون روز پسر منم میگفت چرا فلانی داداش داره من ندارم 💔ولی واسه منو شوهرم راضی نمیشه اصلا بچه دوست نداره  

من همونم که تا میدیدیش ذوق میکردی 💚حالا اما فاز غم میگیری💔💔💔
الهی عزیزم تلاش کن برای دخترت حتما دومی بیارپسر منم از چهار سالگی گریه میکرد برام خواهر برادر جور کن ...

چهارسالهدتلاشم💔😭 همه کار کردم.. دعا کن دختر منم دلش شاد شه... انشالله نی نی تو سلامت بغل بگیری.. منم دعا کنین🥺

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستم منم.میشه با دلای پاکتون دعام کنین باردار بشم من به دعاتون اعتقاد دارم..انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  
اره عزیزم

میشه برام یکم توضیح بدین برا سز اختیاری باید دقیق اول چیکارا کنم آخه منم اطلاعاتی در این مورد ندارم میخاستم سز شم

با دکتر چقدر توافق کردین

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
میشه برام یکم توضیح بدین برا سز اختیاری باید دقیق اول چیکارا کنم آخه منم اطلاعاتی در این مورد ندارم ...

عزیزم اگ بچت بریچ باشه ک سز اجباریه ولی خودت بخایی باید ب دکترت زیر میزی بدی ک من ۱۴ تومن دادم غیر از پول بیمارستان ک بیمارستان هم ۲۰ تومن میشه سرهم۳۴ تومن

عزیزم اگ بچت بریچ باشه ک سز اجباریه ولی خودت بخایی باید ب دکترت زیر میزی بدی ک من ۱۴ تومن دادم غیر ا ...

اآهان ممنونم

از بیمه هم میش استفاده کرد برا بیمارستان؟

اگ از اول داشته باشی اره یعنی اول بارداریت من یکم دیر گرفتم متاسفانه قبول نمیکنن

متوجه نشدم ینی بیمه نبودین از اول بارداری؟