2777
2789
عنوان

این حرف مامانم منو خیلی ناراحت کرد😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1352 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس به چیه

ب بخت و اقبال هست . اون زمانی ک قسمتت باشه  ازدواج هم میکنی 

انقد دیدم دخترایی ک چهره متوسط داشتن ازدواج کردن 

ولی اونایی ک خیلی خوشگل هستن هنوز خونه پدر هستن .. 

مونده ب اینکه معیارات چی باشه 

میخوای شاغل شی بعد ازدواج کنی یا نه میخوای طی یکی دوسال ازدواج کنی  و اووو کلی چیزای دیگه 

ب سیاست  داشتن و زنانگی بلد بودن هم ربط داره 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
خجالت میکشم هنوز اونقدر باهاش راحت نیستم

خب پس هیچی نگو اینا رو که از مامانت میشنوی فقط بشنو و رد شو همین بخدا هیچی تو دل شون نیست فقط چون فک میکنن مجرد موندن یه چیز خیلی وحشتناک و ترسناکه زیادی جوش میزنن و استرس دارن اینطوری میگن منم مامانم خیلی چیزا میگفت بخدا یه بار فقط نیم ساعت اشتباهی متوجه شد دختر عمه م عقد کرده آنقدر رر داد و تحقیر و نصیحت و فلان که اون ازدواج کرد تو نکردی بخدا تا چندروز سرم درد میکرد ولی همه ش گذشت انقد زود ازدواج کردم...... 

توم به موقع ش آدم زندگی ت میاد و میری 

برات مهم نباشه این حرفا چون تو دلشون واقعا چیزی نیست 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕