2777
2789
عنوان

عشق آتشین من و آرشام راد❤️‍🔥🔥

| مشاهده متن کامل بحث + 1795 بازدید | 241 پست
اره بخدا با چه امیدی رفتم دانشگاه ارشام و ارتام پیدا کنم اونجا فقط صمد و سمندون به پستم میخورد

🤣دقیقا هیشکی نیومد بزنه بهمون جزوه هامون بریزه

استاداهم ک همه هفتاد سال ب بالا

هعی زندگی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🤣دقیقا هیشکی نیومد بزنه بهمون جزوه هامون بریزهاستاداهم ک همه هفتاد سال ب بالاهعی زندگی

اره واقعا

تازه روز اول هیچکی نیومد با لامبورگینی مشکی ماتش باهامون تصادف کنه بعد بغلمون کنه ببره بیمارستان اونجا عاشق شیم

بعد هیچوقت کلبه دو تخت نداشتن همیشه فقط یه تخت موجود بود مجبور میشدن برن اونجا😂

یا اینکه لباسش خیلی باز و کوتاه بود و نیم متر پارچه برده بود به دختره گفت برو عوض کن دختره لجباز بود میگفت نه پسره لجباز تر تو تنش پارش می‌کرد بعد ....😁😁😁

یا اینکه لباسش خیلی باز و کوتاه بود و نیم متر پارچه برده بود به دختره گفت برو عوض کن دختره لجباز بود ...

بعد دختره رو بین بازوهای مردونه و عضله ایش قفل میکرد دختره مشت به سینه پسره میکوبید اونم ولش نمیکرد اخرش پسره دختره رو مینداخت رو دوشش از پله ها میرفت بالا

اره واقعاتازه روز اول هیچکی نیومد با لامبورگینی مشکی ماتش باهامون تصادف کنه بعد بغلمون کنه ببره بیما ...

با این شانس ما تصادفم میکردیم یه راست بهشت زهرا بودیم دیگه کار ب بیمارستان نمی‌کشید🤣

بعد دختره رو بین بازوهای مردونه و عضله ایش قفل میکرد دختره مشت به سینه پسره میکوبید اونم ولش نمیکرد ...

دختره با کمر باریکش دقیقا چفت بازو های عضله ایش بود و عین پر کاه از روی زمین بلندش می‌کرد و مینداختش رو تخت و خیمه میزد روش😁😁

اره واقعاتازه روز اول هیچکی نیومد با لامبورگینی مشکی ماتش باهامون تصادف کنه بعد بغلمون کنه ببره بیما ...

چرا من یبار یه موتوری بم زد پاشدم گفت خانم تو رو خدا من همینجوریشم در به درم اگه حالت خوبه پاشو برو دستمو بند نکن

تو رمان شفق پسره از پشت تلفن ازدختره صدای رابطه می خواست... تازه دختره یه خواستگار خلبان هم داشت.

قربونت انقدر واضح تعریف نکن، نی نی یار میترکونه

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

دختره با کمر باریکش دقیقا چفت بازو های عضله ایش بود و عین پر کاه از روی زمین بلندش می‌کرد و مینداختش ...

بعد دختره دیگه هیچی نمیفهمید پامیشد میدید کل کف اتاقو خون گرفته