2777
2789
عنوان

اکسم بعد پنج ماه بهم برگشته بیاین راهنمایی کنین چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای اینکه دوباره نمیری هرگز ی سوی کسی ک تورا رها کرد بازنگردد 🥺 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

از همه جا بلاکه از شماره ناشناس زنگ زد امروز من قطع کردم اما صداشو شنیدم هوایی شدم

لطفا نشو، ریپلایهات به بقیه رو خوندن هنوز بهش وابستگی که داری هیچ راحت میتونه مختو بزنه، بنظرم برو از تراپیستت شکایت کن با این کار کردنش

به فکرِ خودت باش نه اون پسره

مدرک پدرکم بیخیال شو بخدا

نمیدونی چیا بهم میگفت من میگفتم بی تو نمیتونم زندگی کنم میگفت برام مهم نیست تو بدترین شرایط ولم کرد ...

عزمزمه حتی اگه فراری هم بود که باهات کات نمیکرد.این آدم رفته دوتاشو زده و دیده بهتر از تو براش نیست.و باز هم با دیدن کیس خاص دیگه باز خواهد رفت و باز تکرار بدبختی شما.اگه اراده داری بلاکش کن

چقدر نظرات منفی 😐😐😐

تو بخوای به عشقت برگردی به حرف اینا توجه میکنی 

اگه دوسش داری و دوستت داره یه فرصت دوباره بده بهش 

اگه که واقعااا دوسش نداری و وارد رابطه شدی ولش کن بره 

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم 🥲
لطفا نشو، ریپلایهات به بقیه رو خوندن هنوز بهش وابستگی که داری هیچ راحت میتونه مختو بزنه، بنظرم برو ا ...

من فکر میکردم بدون اون میمیرم چون ما قصدمون ازدواج اسم بچه مونم انتخاب کردیم رفتم کلی پول تراپیست دادم و یک ماهه بعد دیگه کلا فراموشش کردم به زندگی برگشتم اما وقتی زنگ میزنه یا میاد دم در خونمون دوباره یادش میوفتم یاد خاطرات و حالم بد میشه