2777
2789
عنوان

گوشیم دم دست نبود گوشی شوهرم نزدیک بود برش داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 910 بازدید | 74 پست
شما جمع بستی منم جمع بستم، حرمت خودتونو نگه دارید. 🙏🏻

نه من راجع به شخص خاصی حرف نزدم و این شما هستید که باید حرمت نگهداری تو قشنگ گرفتی شوهرت پیامتو بخون 

من میگم تو ی خونه ی همسر چی تو گوشیش داره که باید پنهان کنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه من راجع به شخص خاصی حرف نزدم و این شما هستید که باید حرمت نگهداری تو قشنگ گرفتی شوهرت پیامتو بخون ...

اون چیز حتما خیانت نیس که شاید یه دوست اجتماعیه شاید یه عکس یادس شاید یه سرچ‌ خصوصیه همیشه که خیانت نیس مردا هم ادمن خب زده میشن بخایم هر چیزیو چک کنیم اونام درسته ازدواج کردن ولی زندونی نشدن که 

میخواست پایند نباشه نباید زن میگرفت

من ازخیانت حمایت نمیکنم دارم میگم شاید برا چیز دیگه نداده من خودم انقد چرت پرت سرچ میکنم یادم میره پاک کنم درست نیس یکی بی اجازه برداره گوشیو که 

اون چیز حتما خیانت نیس که شاید یه دوست اجتماعیه شاید یه عکس یادس شاید یه سرچ‌ خصوصیه همیشه که خیانت ...

من نمیگم چک کنیم من میگم کلمه وسیله شخصی و خصوصی را نباید بهش داد اگر ی وقتی لازم بشه ما باید بتونیم گوشی همو استفاده کنیم