دو سه هفته اول سخته ، پاک شدن ۳ تا ۶ماه بستگی به طول مصرف داره
سن ام رو زدم ۶۰ سال چون به اندازه یه پیرمرد ۶۰ساله سختی و درد کشیدم ، از هیچکدوم تون نمیگذرم همتون خون به دلم کردید همونطور که پدر مادر باید از من راضی باشن منم باید راضی باشم ، خدایا از تو هم نمیگذرم .. هیچکدومتون !
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب اگه زیاد مصرف کرده باشه نسبت به طول زمانیش اره ، باید مدارا کرد و صبر مونده طرف خودش بخواد با زور اصلا نمیشه من هر جور معتادی بگی دیدم سیگار خیلی راحته ترک کردنش اگه بعدش سمت چیزای دیگه نره
سن ام رو زدم ۶۰ سال چون به اندازه یه پیرمرد ۶۰ساله سختی و درد کشیدم ، از هیچکدوم تون نمیگذرم همتون خون به دلم کردید همونطور که پدر مادر باید از من راضی باشن منم باید راضی باشم ، خدایا از تو هم نمیگذرم .. هیچکدومتون !
با زور چرا نمیشه؟!حرف زدم و قسم خورده ک بزارتش کنار یعنی ممکنه نتونه؟!
باید خودش بخواد وگرنه بره بیرون بکشه شما نمیفهمی بنده هم نمیفهمم خب؟