دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دستمو کشید!گفت از موهات میگیرم میکشمت دور تا دور خونه 🤦🏻♀️
یه فکری به حال خودت بکن شک نکن که این تو حالت ناراحتی تعادل نداره فردا رفتی سر زندگی یه بلایی سرت نیاره این یه نشونه از این حالات روحیش بوده به این که ورزشکاره و این حرف ها دلتو خوش نکن
🖤 پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
اونم کبودی ندارهشوهر من ۱۰۰ و خرده ای کیلوعه چرا من کبود نمیشم؟همشم تو سر و کله همدیگه ایم
ببین باشگاهم هفته ی اول که میری بدن درد داری،دیگه بعدش اوکی میشی،تو الان بدنت ورزیده شده ولی اسی تو مرحله ی نامزدیه،البته گرم کردن قبلش خیلی مهمه که احتمالا اسی انجام نداده
میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎