میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
صبح مامانش باهاش تماس گرفت و با مادرش بحسش شد اومد سر من خالی کرد
کاش قبل از اینکه دعواتون بشه میرفتی پیشش میگفتی میخوای صحبت کنیم؟اینجوری میگفتی ببینی حرف میزنه یا نه اگر زد که زد اگرم نه یکم فاصله میگرفتی تا بهتر بشه
صبح مامانش باهاش تماس گرفت و با مادرش بحسش شد اومد سر من خالی کرد
همونجوری با عصبانیت و رگ های متورم پیشانیش وحشیانه لب هام رو میبلعید
گوشی در حال زنگ که اسم مادرش روش بود رو پرت به دیوار
نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
چندساعت تو اون حالت موندید یا پاشد که تو بیای تاپیک بزنی؟
میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄