2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کات کن بره 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️

ولی برعکس ب من میگف قصدشو داره ک فقط،نگهم داره بعد ب بدترین شکل ممکن کاری کرد ک خودم از رابطه فرار کنم این ک راستشو بهت گفته حداقل بهتره تا اونی ک مث من سرکارش بزارن با وعده های شیرین 

بیشتر کسایی که میگن قصدمون ازدواج نیست فقط منظورشون اینه که نمیخواد با شخص مقابل ازدواج کنه، مگرنه با یکی دیگه ازدواج میکنه.

حالا که بهت گفته، عمدتا و جوونیت رو پاش نزار و منطقی رفتار کن

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷

کسی که دوست نداره رو به زور نمیتونی نگه داری مسیر رو نشونش بده بره قحطی ادم نیست به فراوانی اعتقاد داشته باش زندگی با کسی که واقعی دوست نداشته باشه ارزش نداره بعدش میره خیانت میکنه ما نمیتونیم ادمارو مجبور کنیم دوسمون داشته باشن و در اخر خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد 

اگر هم کسی خواهانت نیست خودت خواهان خودت باش و عاشق خودت شو 

یه صلوات برای حاجت من بفرستید 😂