2777
2789

سلام خانوما ما یه خونه ۵۴ متری طبقه سوم داشتیم که با همسایه کناریمون  که دوطبقه بود تجمیع کردیم الان در حال ساخت هست یعنی ۶ طبقه و ۸ واحدی میشه.  و انشااله تا آخر سال گفته تحویل میده.الان خونه جدید ما ۶۵ متری دوخوابه دراومده که میدونم خیلیی  کوچیک شده. ما طبقه دوم هستیم با آسانسور. عکس هاشو دیدم فعلا نرفتم داخلش رو ببینم.بنگاهی به شوهرم پیشنهاد داده همین خیابون خودمون ۹۰ متری ۱۱ سال ساخت طبقه سوم دوخوابه بود  .رفتم دیدم خیلی خوب بود. البته یکم تغییرات لازم داره .شوهرم میگه صحبت کنم ببینم طاق میزنه با خونمون (درحال ساخت)من مخالفم میگم طبقه سوم خیلیی سخته .چون خودم هی غر میزدم میگفتم خونه کوچیک شده و فلان...میگه اگه خونه بزرگ میخوای دیگه با بودجه‌ای  که داریم همین میشه

اونم البته صحبت نکرده.شما جای من بودید چکار می‌کردید البته بنگاهی گفته اگه بخاطر طبق سوم سخته میشه بالابر بزنید که اونم میگم شاید صد میلیون اینطورها  بشه البته.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حوار کن خونه نوسازشو فروخت رفت طبقه ی سوم بدون آسانسور بزرگ تر ولی الان پدرش دراومده خسته شده میخوان آسنسور بزنن سهم اینا 200 تومن میشه میگه پول نداریم بدیم 

زندگی زیباست اگر زیبا نگاه کنیم 
اره منم مشکلم سر اینه ولی ۶۵ متر خیلی بد دراورده بابام رفته دیده

خب شما زمان ک داری تا ساخت کامل املاکیا سر بزن خودت ببین چجوری ک‌ بتونی جابجا کنی یا طرح و موقعیت بهتر

۱۱ سال ساخته ولی ترتمیزه.بله سه طبقه که کلا طبقه اول و دومش برای یه نفره که جفتش خودش میشینه‌اره سه ...

اسانسور که مهم هست ولی برای من متراژ و تک واحدی بودن و کم واحد بودن مهم تره.‌‌.. یعنی من بودم میرفتم اون یازده سال ساخته یه دست به سرو روش میکشیدم تا دستم باز شه باز عوض کنم... البته که فروش خونه بدون اسانسور سخته اینم در نظر بگیر ولی اگه یه زمانی باز بخوان اون خونه رو بسازن باز به نفعته کلا سه طبقس متراژم بالاتره ... قطعا تنها گزینه هم این نیست برو سر فرصت بگرد

اشتباه نکن 

همون ۶۵ متری بردار

بعدا کم کم جمع میکنی می تونی تبدیلش کنی متراز بیشتر بگیری

ولی طبقه سوم بدون اسانسور پولم جمع کنی بعدا بخوای تبدیل کنی خیلیییی سخت مشتری میاد بخره

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.