2777
2789
عنوان

تجربه من از پذیرفتن جنسیت بچم

197 بازدید | 10 پست

من تو جو پسر دوست دختر باردار شدم مامانم ک از قبل میگفت تعیین جنسیت برو میگفتم نمیخام (ته دلم دختر میخاستم ک فرصت داشته باشم فرق نزارم و..) بعد سونوگرافی وا رفت طول کشید خودش رو جمع کنه خانواده شوهر در مجموع این جمله رو میگفتن عیب نداره بعدی پسره خود شوهرم ز زدم ک سونوگرافیست گفت همه چیش سالمه و گل دختره سایلنت شد و گفت باشه خداحافظ اولین بار بود بدون قربون صدقم رفتن قطع میکرد (همه این افراد الان عاشق دخترم هستن)‌ دیگه‌ به خودمم تلقین شد سونوگرافی اشتباه شده دنیا بیاد پسره الان علائم پسر دارم و این حرفا (مامانای باردار میدونن هورمون ها چقدر ب هم میریزه و فکرای آدم درباره بچش چطوری میشه) 

❤️‍🔥

این احساس و کلنجار تا ماه ۵ ادامه داشت و برام سخت بود دختر بودن تو دلیم رو قبول کنم (مخصوصا بخاطر جنگی که با من شروع کرده بودن برای بلافاصله بچه دوم و شاه پسر شده با آی وی اف چون اگه دو تا دختر بشه دیگه بدتره و.. چه حرفا شنیدم، نمیگم)
ی روز صب ک بچم داشت تو دلم تکون می‌خورد ب خودم گفتم خاک بر سرت تو مادری؟ احساس نمیکنی دختره پسر نیس‌ واقعا؟ مثل گاو میمونی نمیتونی ازش حمایت کنی؟ بلند‌شو برو سیسمونی صورتی بگیر شاید زودتر دنيا اومد و

❤️‍🔥

شروع کردم آنیا قشنگم گفتن و قربون صدقش رفتن‌ اونم تند تند تکون میخورد و جفتمون مادر دختری باهم ارتباط عمیقی گرفتیم 

باباش تا روز زایمان میگفت سورنا

من از توی بیمارستان همه جا پشت اسمش خانوم میزارم و ی تنه حمایتش میکنم

(باباش هم‌ الان میگه آنیا همه جون منه اشتباه کردم ما پسر اصلا نمی‌خواستیم همین ی دونه دختر عشق بابا رو میخاستیم‌)

❤️‍🔥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر کسی حق داره به هر دلیلی میل بیشتری به داشتن جنسیت خاصی  داشته باشه ( برای بچه ی خودش)  

ولی اینکه این وسط یه عده بابت بچه ی دیگران  که هیچ ربطی بهشون نداره و به آدم احساس گناه بدن منفورترین آدم ها هستن

بچه پاک و معصوم هست و چه دختر و چه پسر همون چیزی میشه که ما بزرگش میکنیم و ازش می سازیم 

کاش همه انسان باشن، دختر و پسر بودنشون مهم نیست 

خدا آنیا خانوم رو حفظ کنه 🌹🌹♥️♥️ 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.