2777
2789
عنوان

کیا با همسرشون تفاوت اعتقادی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 88 پست
چقد قشنگ گفتی امیدوارم منم بتونم خوب مومتی باشم همسرم نماز بخونه همسر من مث شماس معتقد ولی ن اونقد ا ...

اگه چیزهای مثبتی در شما ببینه شک نکن ترغیب میشه

همسرم هیچوقت منو زور نکرد

گفت من اگه درست رفتار کنم تو خودت نظرت عوض میشه

چقدر دلم میخواد هر کسی که ادعای ایمان و اسلام داره انقد خوب باشه از همه لحاظ که بقیه ترغیب بشن نه اینکه زده بشن

من وقتی اخلاق اینارو دیدم با خانواده خودم قطع رابطه کردم چون تو مالشون قاطی داشتن

خودمم هر چی بود صاف کردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه چیزهای مثبتی در شما ببینه شک نکن ترغیب میشههمسرم هیچوقت منو زور نکردگفت من اگه درست رفتار کنم تو ...

عزیزم چقدر قشنگ انشالله همچین نسلی رو پرورش بدی و بیشتر بشن خودشم مبگ شاید بعداها نماز بخونم شایدم نخونم

درجه ایمان و اعتقادات فرق داره ..‌خیلی توش زوم نکن ...و معمولا خانم ها در زمینه هایی از آقایون معتفد ...

وای چقد حق گفتی من دقیقا هم زوم کردم دارم اذیت میشم هم جملع اخرت قشنگ بود دلیل بر بی اعتقادی نیس

ما هم‌اعتقادیم..به‌نظرم تنها مسئله.ای که زن و شوهر باید مشابه هم باشن همین اعتقاده اینکه ادم بگه نه هرکس عقیده خودشو داره و بهم احترام میزاریم و کاری بهم نداریم برای زمانی اوکی که بچه‌ نباشه...وگرنه بچه این وسط چه تصمیمی بگیره ؟؟؟باباش یچیزی میگه و مامانش یچیز دیگه اصلا دوگانگی پیش میاد بنظرم..اطرافم زیاد دیدم زن و شوهری که هم‌اعتقاد نیستن تربیت بچه واقعا سخت‌تره براشون

البته این نظر منه

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
ما هم‌اعتقادیم..به‌نظرم تنها مسئله.ای که زن و شوهر باید مشابه هم باشن همین اعتقاده اینکه ادم بگه نه ...

قطعا همیتطوره ولی کلا ن تو دین هر چیزی پدر مادر باید قبلش توافق کن بابتش و دوگانگی بدترین چیزه مثلا ما تفاوتمون ک گفتم در چ حده که زیاد نیس خداروشکر ف‌ک کنم من الکی زوم کردم ولی در کل برای بچه ما توافق داریم که هرچیزی رو درستش رو بگیم و زور نکنیم و حرفامون متفاوت نباشه تا بچه خودش راهشو درست پیدا کنه

اهااا ن خب من مثلا چون خودم اهلشم و اینا پرسیدمشما شبعه ایشون سنی یا برعکس؟

من شیعم

ببین بستگی به طرفت داره دیگه

مثلا همسر من کلا از بحث اعتقادی و دینی متنفره

۵ ساله با همیم ولی یک بارم درباره مذهبشون حرف نزده.مگر بخواد چیزای گذرا و نرمال بگه.بعدم اینجوری نیستن که به عقاید ما توهین کنن،اعتقاد ندارن فقط.همین.

خب این بهشم بگم میخوام برم زیارت واکنشی نشون نمیده😂

مثلا من میرم مشهد (خونوادش مشهدن) گاهی میرم حرم،خیلی کم البته.کاری نداره.

کلا مرد مذهبی نباشه راحتی.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
قطعا همیتطوره ولی کلا ن تو دین هر چیزی پدر مادر باید قبلش توافق کن بابتش و دوگانگی بدترین چیزه مثلا ...

بستگی به خودت داره عزیزم..یکی براش کوچیک‌ترین جزئیاتی مهمه مثل من.. یکی نه همین که کلیت باهم یکی‌ان راضیش میکنه

ببین خودت چجوری حالت خوبه و احساس رضایت میکنی تو زندگیت

من خودم به شدت برام مهم بود شبیه هم باشیم تو دوران اشنایی رو اعتقاد خیلی زوم بودم چون واقعا برام دغدغه مهمی بود

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
بستگی به خودت داره عزیزم..یکی براش کوچیک‌ترین جزئیاتی مهمه مثل من.. یکی نه همین که کلیت باهم یکی‌ان ...

اره عزیزم منم خیلی برام مهمه و بود ولی عاشق شدم و خودمم قبل رابطمون اعتقادم یکم معمولی تر بود بعدش تصمیم گرفتم بیشترش کنم و اینک ی مقدار ادم وقتی عاشق میشه نمیتونه کسی رو جایگزین کنه البته بکم اعتقادش اولا کمتر بود ب مروز بیشتر شد الان معتقده ولی عملگرا نیس هیج وقتم توهین نمیکنه شاید ی روزی هم عمل کنه ب امید خدا.

من شیعمببین بستگی به طرفت داره دیگهمثلا همسر من کلا از بحث اعتقادی و دینی متنفره۵ ساله با همیم ولی ی ...

چ جالب من فک میکردم مرد مذهبی باشه بهتره ینی چون خودم مذهبیم لینطوری فک میکنم.

نامزد منم از بحث دینی زیاد خوشش نمیاد

چ جالب من فک میکردم مرد مذهبی باشه بهتره ینی چون خودم مذهبیم لینطوری فک میکنم.نامزد منم از بحث دینی ...

نه کلا مرد متوسط بهتره

گیر و گورای کمتری دارن تا مذهبیا

خودتم به اعتقاداتت میرسی راحت

مرد مذهبی دردسراش زیاده برای زن،مگر زنه خیلی شدید معتقد باشه و مذهبی تر از مرده باشه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
نه کلا مرد متوسط بهترهگیر و گورای کمتری دارن تا مذهبیاخودتم به اعتقاداتت میرسی راحتمرد مذهبی دردسراش ...

ن من مذهبیم ن دگ افراطی و اینا ولی دوس دارم مذهبو 

اینم حرفی بود مرسی 😊