ما نامزدیم و من معتقد ترم نماز و روزه اون ن ولی معتقده یکم در حد دلی اما ن توهین میکنه ن سرزنش تازه همیشه ام ب حرفام گوش میده و میگه پا ب پای من میاد هرجا بحوام برم ولی من خیلی دلم میخواست شبیه تر باشیم 💔
اینم بگم من عاشق شدم و با کسی عوضش نمیکنم 🙂و اولش خودمم اعتقادم کمتر بود بعدا خودم معتقد تر شدم
ببین عزیزم شما میگید انسانیت حالا کی انسانیت رو رعایت میکنه به فرص که دین کنترل کننده انسانها باشه م ...
دین یه سری احکام داره که به بشر ارایه میده که پر از اشتباهاته و چون تحت عنوان احکامه در ازاش فکر کردن و از مردم میگیره. یه جوری میگید دین گفته دزدی نکن انگار بقیه آیین ها و اخلاق های بشری گفتن دزدی بکن.
دین یه سری احکام داره که به بشر ارایه میده که پر از اشتباهاته و چون تحت عنوان احکامه در ازاش فکر کرد ...
خوب بقیه ایین ها هم دین هستن مثلا دین مسیح دین اسلام دین یهود همه این دینها حجاب دارن و قوانین خاص خودش که تقریبا شبیه هم هستن اینها قاعده ای هستن برای درست زندگی کردن العا هر چیزی میگی میگن مهم انسانیت نیت مهمه ازنظر من دین انسانیت یک چیز من در اوردی بود برای تخریب دین اسلام و اینکه بار مسئولیت از دوش خودشون بردارن .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دین یه سری احکام داره که به بشر ارایه میده که پر از اشتباهاته و چون تحت عنوان احکامه در ازاش فکر کرد ...
کلا عزیزم از بیس حرفتون غلطه اگ دین رو بشری نبینید و از طرف خدا ببینید درست میشه چون ایین و دین کلا الهیه حتی یهود و مسیحیت ولی در کل انسانیت رو خارج از دین هم باید داشت ب قول امام جسین حتی اگر دین دار نیستید لا اقل ازادا باشید و انقدر ب اسم دین خراب کردن ادمها ک متاسفانه همه بدبین شدن درک میکنم.
درجه ایمان و اعتقادات فرق داره ..خیلی توش زوم نکن ...و معمولا خانم ها در زمینه هایی از آقایون معتفدتر و بیشتر اهل واجبات هستن ...اما دلیل بر بی اعتقادی آقا نیس