2777
2789
عنوان

کیا با همسرشون تفاوت اعتقادی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 88 پست
یعنی مشکلتون فقط حجاب یا همه چیز؟

بیشتر حجاب به زور چادر سرم کرده بخدا دیگه میخوام از دستش خودکشی کنم

اخه بهش زوری

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
متاسفانه قبل از ازدواج گفت برام فرق نداره دو سه سال بعد عوض شد😐

این بده

به هیچ وجه کوتاه نیا پس

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا عزیزم میدونید چیه اینکه توضیح دادی من برداشت کردم اصل دین رو قبول داره اما تو عمل کردن تنبلی م ...

اره میگ دین ی دستور برای بهتر شدنه 

ولی اینک بیاد عمل کنه یا روش تحقیق کنه نه 

ولی من دوس دارم تحقیق کنم مصلا قران بیشتز بخونم و اینا 

روزه میگیرم اون ن 

اوکین با هم؟ چقد اختلاف عقیده دارن؟

ما خانوادمون عقاید خودمون رو داریم و مذهبیم ولی نه از این چادری و اینا، محجبه ام نیستیم و مثل بقیه دخترای تو خیابونه پوششمون، ولی ی سری خط قرمزا رو داریم مثل نماز و روزه و حلال و حروم و مشروب، اما خانواده شوهر خواهرم اهل هر کثافت کاری هستن😂 اما شوهر خواهرم مثلشون نیست و خودکفا هم نماز میخونه هم روزه میگیره ب طرز عجیبی😂 خواهرم و اون مشکلی باهم ندارن اصلا، ولی خانواده اونا ما رو سر این چیا خیلی مسخره میکردن، حتی روز عقد خواهرم میخواست جنگ شه چون ما بهشون گفتیم حق ندارید مشروب بیارید بخورید، اونام بهشون برخورد(که البته ب درک) 

اشکالی نداره بعدا که بزرگتر شدی خودتم بی اعتقاد میشی. تو این دنیا جز انسانیت چیز دیگه ای وجود نداره.

انسانیت یه ویژگیه که هیچ ربطی به دین نداره.

مسلمون هم باید انسان باشه مسیحی هم باید انسان باشه

خدابی چی رو ربط میدی به چی

ایشالا الان مثلا من مامانم مذهبی بوده اون ن موثره دگ بالاخره ت محیطش باشه ادم ؛ البته چون فامیلیم کل ...

ببین تا همین اندازه هم خوبه من اصلا مشکلی ندارم اینکه ادم خوبیه بالاخره ارادت داره به امام حسین حالا به عنوان یه ادم خوب همین که میدونه راه حسین راه درستیه توهین نمیکنه بقیه اش به نظرم مه نماز بخونه نخونه به خودش مربوط میشه و خداش همین که بچه دار بشی مطمعنا به بچه هاش نمیخواد کج راه نشون بده و میگید به حرفتون هم هست

این بدهبه هیچ وجه کوتاه نیا پس

باورت میشه تا طلاقم رفتیم

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
ما خانوادمون عقاید خودمون رو داریم و مذهبیم ولی نه از این چادری و اینا، محجبه ام نیستیم و مثل بقیه د ...

اهاااا ن من خانواده نامزدم و اینا جون فامیلیم مشروب ممکنه بخورن ت عروسیا و ... اما ن همش نامزد خودمم که اصلا

ولی من خودم محجبم و نماز روزه اون ن ولی در اصل ت کل خانواده من و مامانم و چنو نفر دیگ اینطوریم

بیشتر حجاب به زور چادر سرم کرده بخدا دیگه میخوام از دستش خودکشی کنماخه بهش زوری

میگن نیت مهمه خدا خودش میدونه شما چه راهی دوست دارید و نمیشه گفت بهشت زوری ولی به نظرم باید از اول درباره این موضوع جدی صحبت میکردید 

ببین تا همین اندازه هم خوبه من اصلا مشکلی ندارم اینکه ادم خوبیه بالاخره ارادت داره به امام حسین حالا ...

اره همش میگ اینا ادمای محترم و موثری بودن ولی مث من نیس اونقد حب امام حسین و... ولی من معتقدم دلش هس و برمیگرده

اهاااا ن من خانواده نامزدم و اینا جون فامیلیم مشروب ممکنه بخورن ت عروسیا و ... اما ن همش نامزد خودمم ...

ن خب گفتمم، ما با حجاب نیستیم 😂 ولی رو این قضیه ها خیلی حساسیم، البته شوهر خواهرمم سمت با بود یعنی ب فامیلا خودش حرف زد