2777
2789
عنوان

به خاطر یه خواب از شوهرم متنفر شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 33 پست

😄😄😄😄 من باهاش قهر هم میکنم خیلی کیف میده بعد هی میگه اخه به من چه تو خواب دیدی من باید بدبختیشو بکشم ؟ بعد یه بار صبح پاشد دیدم تو قیافه هست گفتم چته گفت منم خواب دیدم 😐 چه حس بدی داره ‌ . 

بیخیال عزیزم خوابه دیگه 😊

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم اوایل ازدواج چندی بار خواب دیدم شوهرم بهم خیانت کرده و هر چندبار خوابم همون یه خانم بود 

ولیچون اون خانم عروس داییم بود و شوهرم نمیشناختش زیاد اهمیت نمیدادم 

سال93شوهرم بهم خیانت کرد و من دیکه هیچوقت تا الان همچین خوابی ندیدم 

بعداو اون ماجرا متوجه شدم اون خوابا هشدار بود بهم من بی توجه بودم

باهاش دعوا هم کردمه الانم قهریم

ای خوبه من یه بار خواب دیدم با یه مهلا نامی خیانت کرده بهم

چند روز بعد روبیکا نصب کردم رفتم دیدم شماره قدیمی نامزدم که سوخته بود اومده روبیکا اسمش مهلاس وقتی هم زنگ میزدم به شماره شماره خاموش بود بعداً با پیگیری با نامزدم متوجه شدیم که شماره سوخته و واگذار شده 

گاهی خسته از تنگُ نابلد دریاییم؛

به خاطر خواب؟!😐

تو اگه محتوای خوابای منو داشتی چیکار میکردی؟!

چندشب پیش خواب دیدم شرک اومده خونمون

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎