2777
2789
عنوان

استاد عقب مونده فکر‌ کرده من ازش خوشم اومده بیاید تعریف کنم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چهره ت روچون گفتی خوشکلی

آره خدایی چهرم بی نهایت خوشگله‌ مردها من و میبینن به تته پته می افتن خدایی اقرار نمیکنم‌اما شانس ندارم کسی‌من‌و به چشم کیس ازدواج‌نمیبینه‌.... شانس ندارم‌خوشگلی‌‌بدرد‌نمیخوره‌.. چه فایده خوشگل باشی ‌مجرد باشی همه فکر‌میکنن من با ۳۰ تا پسرم خحح

این اکانت قبلا دسته عزیز دیگری بوده ....الان دسته زیبا صدفه🤍 ...«اکانت مشترک»

آخه اگه خودتی کلا بیرون نرو چشم میخوری🧿😊

عزیزم شانس مهمه نه خوشگلی این و‌بدون من خدایی چهرم جذابه‌ این و مردها‌ میگن‌اما‌سینگله‌سینگلم‌ 

چهره ت روچون گفتی خوشکلی

ببین ته چهره پروفایل شبیه منه ... برای همین این عکس و به عنوان پروف‌انتخاب‌کردم‌چون ۹۳ درصد شبیه خودمه

آخه اگه خودتی کلا بیرون نرو چشم میخوری🧿😊

ته چهره پروفایلم شبیه خودمه  ۹۳٪ شبیه منه برای همین به عنوان عکس‌‌ پروف انتخاب کردم

ببین من نظرم اینه، و با این حرف میتونی حسابی قهوه ایش کنی

برو بهش زل بزن و. اه بکش و بگو، استاد من عاشق ینفر شدم و باهم تو رابطه ایم، ولی خانوادش راضی نمیشن ازدواج کنیم، منم با شما چون استادمین احساس صمیمیت کردم که به شما درمیونش گذاشتم، میشه راهنماییم کنید چکار کنم که دل خانواده رلمو بدست بیارم تا بزارن ما ازدواج کنیم.؟ 

اینارو بهش بگو میفهمه حسی بهش نداری و فشاری نیشه

درخواست دوستی نده ممنون❤

ببین من نظرم اینه، و با این حرف میتونی حسابی قهوه ایش کنیبرو بهش زل بزن و. اه بکش و بگو، استاد من عا ...

واقعا بگم؟ روم نمیشه !! شهر کوچیکه همه ما رو ط این شهر میشناسن میترسم‌این جور بگم بره همه جا پر کنه یک راه حل دیگه بگو عزیزم ممنون بابت نظر قشنگت اما بدون روش فکر میکنم ممنون

ببین من نظرم اینه، و با این حرف میتونی حسابی قهوه ایش کنیبرو بهش زل بزن و. اه بکش و بگو، استاد من عا ...

شاید هم همینو گفتم دو روز دیگه کلاس دارم باهاش

واقعا بگم؟ روم نمیشه !! شهر کوچیکه همه ما رو ط این شهر میشناسن میترسم‌این جور بگم بره همه جا پر کنه ...

خواهش میکنم عزیزم. ❤❤

نه بنظرم هیچوقت اینکارو نمیکنه، اگرم دیدی یه بار همچین غلطی کرد. حقیقتو بگو، بگو رفتارا عجیب میکرده که مثلا منو بد جلوه بده منم اینارو گفتم که دست از سرم برداره و فقط استادم باشه. بدون منحرف بازی

درخواست دوستی نده ممنون❤

خواهش میکنم عزیزم. ❤❤نه بنظرم هیچوقت اینکارو نمیکنه، اگرم دیدی یه بار همچین غلطی کرد. حقیقتو بگو، بگ ...

روم نمیشه این و بگم میرن پشتم چرت و پرت میگه

بله گلم، بازم هرکاری که خودتون فکر میکنید بهتره انجام بدید. 😍💋

بنظرت چرا کسی من و به چشم کیس مناسب نمیبینه منو به دیگران معرفی کنه این مردها چرا اینحورین ..یعنی من و به چشم دختر بد میبینن به خدا خیلی سانتالی مانتالی هم نیستم ..  چی کار کنم سریعتر ازدواج کنم از این طور آدم ها خلاص شم