از الان بگم من دختر خاله زیبا صدفم اکانت مشترکه
من۲۹ سالمه و مجردم دانشجوی پیام نور روانشناسی هستم آقا سر کلاس من تک و تنهام .. نگو این استاد عقب مونده فکر کرده من اگر میرم سر کلاساش ازش خوشم اومدهظ😅😂 .. جلسه ی پیش همش ط صحبتش زنم زنم میکرد بی دلیل ط صحبت هاش میگفت زنم ط ماشینه من با زنم فلان جا رفتم .. مثلا میخواست به من بفهمونه من زن دارم حالا مرتیکه۳۶ سال سن چهره زشت .. بعد از اون کلاس تمام کلاساش و با من لغو کرده و بعد گفت جبرانی کلاس ۷:۳۰ صبح بیا بعد ۳۰ دقیقه بعد زنگ زدم گفت من کلا دیگه اون دانشگاه نمیام و قراردادام لغو کردم تمامکلاسای با منم دارید همش کنسله بعد دیدم هوا خوبه نشستم طحیات دانشگاه دیدم آقا نیم ساعت بعد قطع تماسش استاده اومد دانشگاه باور میکنید؟ فقط میخواست سربگردونه من انقدر ناراحت شدم حالا من خودم بی پولم ، شهریه دانشگاه وبزور میدم هزینه کلاساس حضوری هم۳ برابر کلاسای غیرحضوریع ، که گفتم استاد یعنی چی من۴ تا کلاس دیگه با شما دارم یک هووف بزرگ پشته تلفنکرد انگار زور داشته باشه براش گفت هووووف باشه کلاسای بعدیتون و میام .. خلاصه آقا این عقب مونده بعد از تمامشدن صحبتومون ۳۰ دقیقه بعد اومد دلیل اینکه به منم گفت ۷:۳۰ کلاس داری که منو بپیچونه ... حالامن خدایی خشگلماصلا هیچرفتارس هم نداشتم ک این آقا فکرکنهمنازشخوشممیاد .. من چون مجردم هر جا میرم اینجور فکر میکنن خیلی غمگین و ناراحتم :/ 😩 هیییی... خیلی ناراحتم ... شانسم ندارم کلا ... هر مرد متاهلی من و میبینه من و برای خودش میخواد اصلافکر نمیکنه این کیس مناسبیه به فلان کسم معرفی کنم بنظرتون مشکل چیه ؟ چرا کسی من و به چشم کیس معرفی ازدواج نمیبینه ؟؟