2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از الان بگم من دختر خاله زیبا صدفم اکانت مشترکه

من۲۹ سالمه و مجردم دانشجوی پیام نور روانشناسی هستم آقا سر کلاس من تک و تنهام .. نگو این استاد عقب مونده فکر کرده من اگر میرم سر کلاساش ازش خوشم اومدهظ😅😂 .. جلسه ی پیش همش ط صحبتش زنم زنم میکرد بی دلیل ط صحبت هاش میگفت زنم ط ماشینه من با زنم فلان جا رفتم .. مثلا میخواست به من بفهمونه من زن دارم حالا مرتیکه‌۳۶ سال سن چهره زشت ..  بعد از اون کلاس  تمام کلاساش و با من لغو کرده و بعد گفت جبرانی کلاس ۷:۳۰ صبح بیا بعد ۳۰ دقیقه بعد زنگ زدم گفت من کلا دیگه اون دانشگاه نمیام و قراردادام لغو کردم تمام‌کلاسای با منم دارید همش کنسله  بعد دیدم هوا خوبه نشستم ط‌حیات دانشگاه دیدم آقا نیم ساعت بعد قطع تماسش استاده اومد دانشگاه باور میکنید؟ فقط میخواست سربگردونه من انقدر ناراحت شدم حالا من خودم بی پولم ، شهریه دانشگاه و‌بزور میدم هزینه کلاساس حضوری هم‌۳ برابر کلاسای غیرحضوریع ، که گفتم استاد یعنی چی من۴ تا کلاس دیگه با شما دارم  یک هووف بزرگ پشته تلفن‌کرد انگار زور داشته باشه براش گفت هووووف باشه کلاسای بعدیتون و میام .. خلاصه آقا این عقب مونده بعد از تمام‌شدن صحبتومون ۳۰ دقیقه بعد اومد دلیل اینکه به منم گفت ۷:۳۰ کلاس داری که‌ منو بپیچونه ... حالا‌من خدایی خشگلم‌اصلا  هیچ‌رفتار‌س هم‌ نداشتم ک این آقا فکر‌کنه‌من‌ازش‌‌خوشم‌میاد .. من‌ چون مجردم هر جا میرم اینجور فکر میکنن خیلی غمگین و ناراحتم :/ 😩 هیییی... خیلی ناراحتم ... شانسم ندارم کلا ... هر مرد متاهلی من و میبینه من و برای خودش میخواد اصلا‌فکر نمیکنه این کیس مناسبیه به فلان کسم معرفی کنم بنظرتون مشکل چیه ؟ چرا کسی من و به چشم کیس معرفی ازدواج نمیبینه ؟؟ 

این اکانت قبلا دسته عزیز دیگری بوده ....الان دسته زیبا صدفه🤍 ...«اکانت مشترک»

دوستان کسی نظری داره خوشحال میشم کامنت بزاره برام‌ممنون‌نظره تک بع تک برام مهمه

دوستان کسی نظری داره خوشحال میشم کامنت بزاره برام‌ممنون‌نظره تک بع تک برام مهمه

حرف های استادت مهم نباشه به یادگیریت فکر کن و بنابراون تصمیم بگیر یجوری غیرمستقیم بهش بفهمون که ارزشش خوشت نمیاد 

حرف های استادت مهم نباشه به یادگیریت فکر کن و بنابراون تصمیم بگیر یجوری غیرمستقیم بهش بفهمون که ارزش ...

چطوری غیر مستقیم بفهمونم؟؟ راهنمایی بیشتر کن به فاطمه‌زهرا قسم‌من سر تمام‌کلاسای اساتید حضور پیدا میکنم فقط این نبود، اینم‌بگم استاده همش ازم سوال میکرد چی‌کار‌میکنی‌کارت چیه مثلا میپرسید اخبار و نگاه میکردید چه خبر از خبرا‌.. اون جلسات پیش این سوالا رو میپرسید منم جوابشو میدادم‌.. نمیدونم چرا اینجور فکر‌کرده به خدا شمارشم داشتم‌ من شماره همه اساتید و دارم اینم خودش شمارشو داد بهم نه بهش پیامکی زدم نه چیزی‌.. بنظرت خودش مریض نیست؟؟ نمیدونم والا من رفتاری نشون ندادم که طرف به خودش بگیره از این جهت خیالم‌راحته 

چطوری غیر مستقیم بفهمونم؟؟ راهنمایی بیشتر کن به فاطمه‌زهرا قسم‌من سر تمام‌کلاسای اساتید حضور پیدا می ...

ما اصلا جرئت نمیکردیم شماره استادو بگیریم پیام بدیم نهایتا برای جزوه ، نمایندمون هماهنگ میکرد