2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۴سال سابقه ابتدایی..۱۰ تومن

اونم همین حدوداس . بین۱۰ تا۲۰

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
مطمئنید حکم نه ها چون بیمه داره بازنشستگی داره کسور اجباری داره ولی بازم با ۵ سال نشنیدم ۱۴ دریافت ...

عزیزم حکم14

فیش حقوقی بستگی داره چه کسی رو زیر بیمه قرار دادی ،صندوق ذخیره و بیمه های دیگه ثبت نام کردی یانه ،کارت حکمت قسط داری یانه 

پس مهم حکم هست حالا با توجه به قسط بندی افراد دریافتی متوفاوت هست

اطراف ما معلم ها تا24میگیرن،

یعنی چی اطراف ماها

حقوق معلم وزارتیه 

خودم ۲۴ سال سابقه دارم فوق لیسانسم ۱۷  و خورده ای میگیرم 

نه اینکه وام داشته باشم  ها . وام از این کم میشه

یعنی چی اطراف ماهاحقوق معلم وزارتیه خودم ۲۴ سال سابقه دارم فوق لیسانسم ۱۷ و خورده ای میگیرم نه اینک ...

بدی ابوهواداریم، منطفه محروم مرزی هست، معلما خواستن انتقالی بگیرن برن شهرای بالا دیدن خیلی ازحقوقشون کم میشه نرفتن

عزیزم حکم14فیش حقوقی بستگی داره چه کسی رو زیر بیمه قرار دادی ،صندوق ذخیره و بیمه های دیگه ثبت نام کر ...

حکم نمیشه دریافتی  . اون که بیمه و بازنشتگی اجباری ها کم بشه حدود سه تومنه . کسی که حکمشه دریافتیش بدون وام ۱۱ و خورده ای میشه 

وام دیگه هر کی هر چقدر برداره از ۱۱ کم میشه

یعنی چی اطراف ماهاحقوق معلم وزارتیه خودم ۲۴ سال سابقه دارم فوق لیسانسم ۱۷ و خورده ای میگیرم نه اینک ...

خیلی حقوقتون کم نیست؟ من کسایی میشناسم که سابقشون از شما کمتره ولی حقوقشون بیشتره

حکم نمیشه دریافتی . اون که بیمه و بازنشتگی اجباری ها کم بشه حدود سه تومنه . کسی که حکمشه دریافتیش ب ...

عزیزم فیش دریافتی هست ،بنده خودم معلم هستم

حکمم 14هست ،فیش با کسورات که میشه دریافتی 12