2777
2789
عنوان

تا حالا حس کردید زندیگتون چشم خورده چیکار کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 79 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگاه نهاون حسرته ک میگم .تو نشستی با کسی حرف میزنی از آرامش زندگیت و امنیت و آرامش روحی و روانی و تا ...

من همیشه و همه جا از درآمدم و نکات مثبت زندگیم صحبت میکنم بخاطر همینم همیشه موفقم و همیشه کارام درست پیش میره

وقتی از ناراحتی هام صحبت میکنم بدتر میشم ...

هیچ بلایی ام سر من نیومده 

اگه با آه  و ناله بود که آه گشنه های سومالی باید ثروتمندان انگلیس رو میگرفت خخخخ حرفا میزنیدا

برنامه نویس ارشد وب ، فول استک دولوپر ، php+react 

چی هست ببخشید🥲💔

حرزآقاجوادروی پوست آهونوشته شده بایدتهیه کنیدونمازش وبخونیدوهمیشه همراهتون باشه.منم شدیددخترم بچه بودچون زیباوچشم رنگی بودچشم میخوردوهمیشه دکتروبیمارستان بودیم

سعی کن یجوری باهاش آشتی کنی دعا اینا هم بخون خدا مشکلت رو حل کنه و از این ب بعد راز دار باش تا کسی ر ...

نمیزاره بهش نزدبک شم تو یه هفته نزدیک ۵ بار دعوامون شده میگه دیگه نمیبخشمت همش میگه با من صحبت نکن😭خدایا 

من همیشه و همه جا از درآمدم و نکات مثبت زندگیم صحبت میکنم بخاطر همینم همیشه موفقم و همیشه کارام درست ...

چی بگم وقتی که حتی نمیخوای قبول کنی!

خوشبختی و بدبختی همه جا هست 

ولی تو هیچوقت نمیتونی بفهمی کی دشمنه کی دوست 

کی حسودی کی خیر خواه 

حالا برو همه جا جار بزن خوشبختی تا آخر عمری بدبختت نکردن هرچی خواستی بیا بهم بگو

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

تو خونه رو بگرد دعا یا طلسمی نذاشته باشن براتونالبته قبلش منطقی فکر کن ببین ریشه مشکلات تون چیه اگر ...

اخه همش جلوی چشمم بودن! ولی یلحضه دیدم رفتن داخل اتاق خوابم زود رفتم پیششون ممکنه کاری کرده باشن!

اخه همش جلوی چشمم بودن! ولی یلحضه دیدم رفتن داخل اتاق خوابم زود رفتم پیششون ممکنه کاری کرده باشن!

برو بگرد حتما..

مطمئنن یه چیزی هست وگرنه کسی بی اجازه وارد اتاقی نمیشه

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

نمیزاره بهش نزدبک شم تو یه هفته نزدیک ۵ بار دعوامون شده میگه دیگه نمیبخشمت همش میگه با من صحبت نکن😭 ...

دعا بخون چی بگم فداتشم حتی نمیدونم چه راهکاری بدم آشتی کنید 

ولی اثر همون چشم بد هست ک باعث جداییه

چی بگم وقتی که حتی نمیخوای قبول کنی!خوشبختی و بدبختی همه جا هست ولی تو هیچوقت نمیتونی بفهمی کی دشمنه ...

شما که دم از اسلام میزنید نمیدونید خدا در قران گفته هر اتفاقی حتی ریزترین اتفاق نتیجه اعمال خودته نه انعکاس نگاه بقیه !!!!

تو بهتر باش زندگیت بهتر میشه حتی جهان حسادت کنه

اینا رو دعانویس ها و طلسم فروش ها و رمال ها جا انداختن که بازارشون گرم شه ماشالا کم هم نیست همین الان اینجا چند نفر پیشنهاد داده فلان چیز بگیر

اونا اگه درست بودن پولی نبودن باید رایگان به مردم میدادنش !!! خودشون بابت کسب درآمد برای خودشون هم دعا مینوشتن یا علاجی پیدا میکردن جیب مردم رو نمیزدن

برنامه نویس ارشد وب ، فول استک دولوپر ، php+react 

یه چیزی بگم شاید باورش سخت باشه برات منو همسرم ۳ماهه عروسی گرفتیم تو این ۳ ماه شاید شبی نبود که ما ب ...

وای خدای بمیرم واسه دلت خواهر😭 ولی چقد ک درست شده زابطتون ایشالا خوشبختیتون پایدار باشه مرسی ک گفتی حتما میخونم منم شاید فرجی شد🥺❤️

ببین بد گمانی نسبت به بقیه گناهه ها،ولی محض احتیاط یه نگاه بنداز خیال خودت راحت بشه

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖