2777
2789
تربیت تو ایران به خصوص از دهه هفتاد جوریه که بچه لوس بار میاد و آمادگی مسیولیت زندگی رو ندارن این هم ...

اگه دقت کنی دخترا خیلی مسئولیت پذیر تر هستن

الان اکثر دخترا صفر تا صد کارهای خونه رو بلدن

شاغل هستن

هر روز سر ساعت میرن و سرکار و میان

به خانوادشون میرسن و همه جوره حواسشون به خانوادشون هست

ولی پسرها چی؟ اکثرشون حتی اکه سرکار هم برن بازم از پدرشون پول میگیرن.

باز اگه یکی تو خونه مریض شد اصلا توجهی نمیکنن

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من با خوندن این تاپیک و کامنت ها فهمیدم که یه عده تحت هررررر شرایطی طرفدار زن یا همجنس خودشونن!

وقتی آقایون خیانت میکنن و گفته میشه که شاید همسرش کم گذاشته میگن نههه به هیچ عنوان دلیل بر خیانت نیست 

اما وقتی زن خیانت میکنه میگن حتما آقا تامین نکرده!! 

خیانت چه برای زن چه مرد در هر شرایطی قابل بخشش و دلیل آوردن نیست اون شخص حتما یه هرزه س چه مرد چه زن 

پس تعصباتی نظر ندین 

در ضمن ما در زندگی بقیه نیستیم که بدونیم مقصر کیه 

خودخواه نباشیم

یه بار جوون بودیم، نچسبید اونم...

عزیزم خیلی فرق داره. من بارها خونواده شوهرم نیش بهم زدن که پسر فایده ندارد و هر کی دختر نداره هیچی ن ...

اصلا بی کس نمیشی 

نا امید نباشید ،،، پسر خوب از دختر خوب بهتر برای آدم می مونه 

جالبه که هر کی از زاویه دید خودش رای صادر میکنه،خواهر شوهرها میگن مشکل از زن داداش ما بود مرده بیگنا ...

به قول قدیمی‌ها کی میگه ماستم ترشه؟

مگه میشه بخندی وقتی که دنیای دردی  

خوب منم گفتم هردو خیانت میکنن اسی العا گفته اگر مرد مرد باشه جوری به زنش میرسه که خیانت نکنه همون حر ...

اصن عنوان تاپیک یه چیز دیگه اس خیانت یکی از دلایل جداییه وقتی مردا خودشون از کارهای زشتشون دفاع میکنن پشت همن زنان اطرافشون هم مثل مادر خواهر یا یه غریبه مثل کاربرا ازشون دفاع میکنن و جامعه آماری رو زیر پا میذارن و میخوان صدای اعتراض زنان رو خفه کنن و بگن نه تو اشتباه میکنی نتیجه اش میشه این مملکت

یکم از زن ستیزی تون کم کنید معلومه که زن بد هم وجود داره ولی بحث اینجا در مورد مردان بود 

و اینکه خیانت در زنها کمتر از مردا هست اینو که نمیخوای انکار کنی؟

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

عزیزم شما رو نگفتم زن داداشت اگه دختر داشت به زندگی بیشتر دلگرم میشد. چون دختر مادر میخواد. بیشتر زن ...

چه غلطا 😐😏پس غلط کرد بچه اورد که ول کنه بره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

اصلا بی کس نمیشی نا امید نباشید ،،، پسر خوب از دختر خوب بهتر برای آدم می مونه

من بعد پسرم دیگه بچه دار نشدم. چون شوهر واریکوسل داره . خونواده شوهرم میدونن. بازم همش میگن دختر خوبه و فرانسه و...

چه غلطا 😐😏پس غلط کرد بچه اورد که ول کنه بره

چی بگم. من چند تا دیگه بچه پسر بوده ولی کردن رفتن. اما یکی دیدم سه تا دختر داره و خیانت دیده بازم مونده

من بعد پسرم دیگه بچه دار نشدم. چون شوهر واریکوسل داره . خونواده شوهرم میدونن. بازم همش میگن دختر خوب ...

اونا می خوان شما را ناراحت کنند 

شما هم همیشه سعی کنید با همسر و پسرتون خوش باشید تا  چشم دشمناتون درآد 

حالا اگه دختر بود لابد پسر می خواستن و وارث و ریشه و این حرفا !!!!!

این چه اسمیه گذاشتی رو خودت😂😐

🥲😂نمیدونم ولی دوسش دارمم

شخصیت درونیم هست😂

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ❤
اونا می خوان شما را ناراحت کنند شما هم همیشه سعی کنید با همسر و پسرتون خوش باشید تا چشم دشمناتون در ...

چی بگم والا من موندم. حالا شوهرم هم بچه ننه هست و همه جوره مالی و معنوی خواهرانش رو ساپورت می‌کنه . پدرش بیمار بود دو هفته استراحت مطلق کامل به باباش می‌رسید. زیرش رو تمیز میکرد . بازم اینو میگن

اگه دقت کنی دخترا خیلی مسئولیت پذیر تر هستنالان اکثر دخترا صفر تا صد کارهای خونه رو بلدنشاغل هستنهر ...

ولی پسرها چی؟ اکثرشون حتی اکه سرکار هم برن بازم از پدرشون پول میگیرن. مشکل این قسمت جملت رو نمی‌فهمم 

اکثر چیزایی که گفتی نسبیه 

به نظرم چیزی که دخترای امروزی رو نسبت به پسرا متمایز میکنه میل به شغل داشتنه و متاسفانه تن دادن به کار با حقوق کمه

چی بگم والا من موندم. حالا شوهرم هم بچه ننه هست و همه جوره مالی و معنوی خواهرانش رو ساپورت می‌کنه . ...

کار خیر بی جواب نمی مونه عزیز 

ببخشید که اینو می‌گم نمی خوام ناراحتت کنم ولی خواهر شوهر هات که ناراحتت می کنند حسودن،،،،،  می خوان شما افسرده بشی به همین ۱ دونه بچه هم نرسی یا حداقل شاد نباشید