2777
2789
پس زنهای خائن همشون منم

شوهرشون لابد بد بوده

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

مرد اگه مرد باشه زنشو همه جوره تامین میکنهذات زن وفاداریه و تعهد و ساخت اشیانهبجز درصد خیلی خیلی اند ...

ربطی نداره میتونن جدا شن بعد دنبال هرتنوعی که خواستن بزن نه اینکه با وجود بچه دنبال آرزوهاشون بغل اینو و اون باشن.

ذات خراب ندیدی خیلی خوشبختی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرد اگه مرد باشه زنشو همه جوره تامین میکنهذات زن وفاداریه و تعهد و ساخت اشیانهبجز درصد خیلی خیلی اند ...

دقیقا من هر چی زن خائن دیدم اول مرده خیانت کرده بوده

حالا خیانت زن و مرد جفتش به یه اندازه کثیفه ولی بازم مقصرش مرده بوده

توی ۹۵ درصد مواقع حق با شماس

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.همه‌ی ما دستِ کم در روایت یک نفر هیولایی نفرت انگیز هستیم.                چه‌ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اين‌ها که من با جان خود کردم/طبيبم گفت درمانى ندارد درد مهجورى/ غلط مى‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💙                           🎧🌙Tom Odell_another love

پیک می های عقده ای اینجا فقط مردای خاله زنک هستن پس چیزی گیرتون نمیاد ما نگفتیم همه زنا خوبن ولی یه کوچولو سرتونو از برف بیرون بیارید و به علم آمار رجوع کنین به حرف ماها میرسید

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

زن داداشم با دوتا پسر بزرگ چندین بار خیانت کرد اخرم خودش طلاق گرفت باز الان ک نوه داره ب داداشم میگه بیامنو بگیر بالاسر بچه هام باشم.اما داداشم ازدواج کردن و زندگی خوبی دارن خداروشکر

الان چند تا پیک می پیدا میشن میان از مردا دفاع میکنن

الان زن داداش عوضی من که ول کرده رفته ۶ ساله بچه رو هم نیومده ببینه شوهر کرده 

آیا جای فحش ندارن؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

منم طرز فکر شما رو داشتم با اینکه خودم مطلقه بودم همه مردای مطلقه رو رد میکردم تا اینکه اتفاقی با همسرم که مطلقس و تمام خونه زندگی رو به زنش بخشیده بود اشنا شدم الان متوجه شدم زن بد هم هست