ارتودوکس☦❤ 👩⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟 به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.همهی ما دستِ کم در روایت یک نفر هیولایی نفرت انگیز هستیم. چهها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اينها که من با جان خود کردم/طبيبم گفت درمانى ندارد درد مهجورى/ غلط مىگفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💙 🎧🌙Tom Odell_another love
اقایون اکثرا حرف نمیزنن .اگر مقصر نباشن که دیگه بدتر .مثه خانما درد دل نمیکنن که همه بفهمن داستان چی بوده و... بخاطر همین فکر میکنیم همیشه اقایون مقصرن
پیک می های عقده ای اینجا فقط مردای خاله زنک هستن پس چیزی گیرتون نمیاد ما نگفتیم همه زنا خوبن ولی یه کوچولو سرتونو از برف بیرون بیارید و به علم آمار رجوع کنین به حرف ماها میرسید
زن داداشم با دوتا پسر بزرگ چندین بار خیانت کرد اخرم خودش طلاق گرفت باز الان ک نوه داره ب داداشم میگه بیامنو بگیر بالاسر بچه هام باشم.اما داداشم ازدواج کردن و زندگی خوبی دارن خداروشکر
منم طرز فکر شما رو داشتم با اینکه خودم مطلقه بودم همه مردای مطلقه رو رد میکردم تا اینکه اتفاقی با همسرم که مطلقس و تمام خونه زندگی رو به زنش بخشیده بود اشنا شدم الان متوجه شدم زن بد هم هست