2777
2789

ما قبل اینکه باهم وارد رابطه بشیم پسره منو میشناخته چند سال و زیر نظر داشته.اینم بگم پسره به شدت مغرورههه با بقیه.

حدود ۳ ماه رابطه ی ما طول کشید و پسره واقعا عاشق شده

(الان نیاید بگید از کجا میدونی خودمم شک داشتم ولی دیگه مطمئن شدم) 

صحبت میکردیم گفتش تا وقتی از تو مطمئن نشم که واقعا با کسی که میخوای رفتی تو رابطه من سمت هیچ دختری نمیرم

میگفت هنوز امید دارم برگردی من تا همیشه منتظرت میمونم و فلان برا خودم ارزش قائلم که سریع نرم با دختر دیگه 

منم شدیدا وابسته شده بودم ولی حس عاشقانه ای بهش نداشتم..هر سری که دیت داشتیم یچیزی خریده دست خالی نیومده.ی بار دید حالم خوب نیس ۴ ساعت راه اومد نصفه شب صبح رسید شهرمون منو ببینه. 

گفتم بهش باید درستو ادامه میدادی گفت درس نخوندنمو نزن تو سرم من چند سال دیگه انقد کار می‌کنم به جایی میرسم که حسرت درس نخوندنمو نداشته باشم.

از بچگی کار کرده رو پای خودش بوده.دو تا شغل آزاد داره

ولی من خیلی چهرش به دلم نیست ولی اخلاقش خوبه دست و دل بازه قد و هیکلش خوبه

امروز خیلی دلم براش سوخت گریه کردم🤦🏻‍♀️ 

نمیدونم چیکار کنم.خودش میگه هر چقدر میخوای فکر کن همونی میشم که تو میخوای.هنوزم امید داره بهم 

صادقانه بگید جای من بودید چیکار میکردید؟

هیچی بنظرم بزار خدا برات بچینه عالی میشه 

ولی عشق هنوزم وجود داره این نسل ماست که وجودش رو ندارع !!!💔.                                                                                   خدایا شکرت بابت همه چی ❤️🫂.                                         ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️.   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب خودم بشینم نگاه کنم😂

آره دیگه 😂

حتما باید کاری کنی 

ولی عشق هنوزم وجود داره این نسل ماست که وجودش رو ندارع !!!💔.                                                                                   خدایا شکرت بابت همه چی ❤️🫂.                                         ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️.   

تحصيلات خودت چقدره؟خانواده ها بهم میان ؟درآمدش خوبه ؟اخلاقش خوبه ؟از نظر من خدا ترسی خیلی مهمه. خدا ترس هست 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
باشه مرسی 😂❤️

ایول آفرین 😂 

جدا از شوخی جدی بود حرفم من خودم همین کارو کردم 

وقتی سه ماه باهاش بودی و هنوز چهرش به دلت ننشسته یعنی نباید ادامه بدی

فکر می‌کنم میبینم کسی منو اینجوری دوست نداره دو دل میشم

چهرش خوبه ها به دلم میشینه ولی نه اونهمه

تحصيلات خودت چقدره؟خانواده ها بهم میان ؟درآمدش خوبه ؟اخلاقش خوبه ؟از نظر من خدا ترسی خیلی مهمه. خدا ...

خودم کنکوریم.خانواده ها بله به هم میخورن.در امدشو نمیدونم فقط میتونم بالای ۲۰ ۳۰ تومنه.از کجا متوجه شدید اونجوریه؟