2777
2789
عنوان

یادتونه دیشب تاپیک زدم گفتم دختر14 ساله برای شوهرم عکس نود فرستاده

| مشاهده متن کامل بحث + 9152 بازدید | 306 پست
نه بابا داستان کرم حرامیو شنیدی؟؟میگن زمان های قدیم یه زن شوهر بودن که مرده خیلی ادمه با خدایی بوده ...

الانم دقیقا همینجوریه فقط فرقش اینه اون موقع ها کمتر بود الان تقریبا 90 درصد ایران همینجورین فساد همه جارو گرفته

نه تو آنی که همانی ، نه من آنم که تو دانی .
خانم چرا دور برمیداری و تهمت میزنیجالبه که خودم هستم و به جملاتم اضافه میکنین!!خب چیکار کنن؟سرشو ببر ...

نه هر روز با این پسر اون پسر بره تا عاقل بشه . اینم منطق تو 

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه هر روز با این پسر اون پسر بره تا عاقل بشه . اینم منطق تو

خانم من کی گفتم با این پسر اکن پسر بره؟

چرا حرف تو دهن آدم میذاری

هیچ کدوم از سوالای منو جواب ندادی الکی یه چیزی ساخته ذهن خودتو به من نسبت دادی!!!!

من گفتم با اسن پسر اون پسر بره؟

برین بگردین تو کامنتای من

اگه تهمت میزنین حداقل خودمو ریپلای نکنین

فکر می‌کردم می‌میرم...اما نمردم، فکر می‌کردم هرگز از غم و اندوه رها نمی‌شوم اما رها شدم، فکر می‌کردم این درد هرگز رهایم نمی‌کند اما رها کرد.‌.. فکر می‌کردم شب نخوابی هایم تمام نخواهد شد... اما تمام شدند ... فکر می‌کردم دیگر هیچ رنگی جز سیاه را تشخیص نخواهم داد ... اما تشخیص دادم... فکرمی‌کردم حال دلم تا ابد خوب نخواهد شد... اما خوب شدم و من مصداق بارز <این نیز بگذرد> هستم!

ببین شما این طرفارو نمیشناسی من نمیتونم بگم کدوم شهرن ولی اینجا این چیزا عادیه

نه عزیزم منم همچین آدمای سمی دورم هستن 

خواهر شوهر خودم دخترشون رابطشون و چند بار دیده 

پدرشون جلوی بچه ها فیلم س ک س میبینه گوشیشم بدون رمز بچه ها میرن میبینن 

بچش برام اینارو تعریف میکرد 

خودمم تو گوشیشون یه بار دیدم کلی فیلم دارن گوشی هم بدون رمز!

شوهرش هم بهم می‌گفت شراب درست کردم بیا بخوریم منم ضایعش کردم گفتم منو شوهرم لب به تحسین نمی‌زنیم 

بعد رفتم سر بچش داد زد

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

نه عزیزم منم همچین آدمای سمی دورم هستن خواهر شوهر خودم دخترشون رابطشون و چند بار دیده پدرشون جلوی بچ ...

ببخشید تحسین نه نجسی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

نه به شوهرم اعتماد ندارم میشه سوال ازت بپرسم ولی منطقی جواب بده باشه

ای بابا یعنی میگی شوهرت چراغ سبز نشون داده؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

خانواده شوهرم ادمای درستی نیستن کن کاربر قدیمی سايتم از سال 96 اینجامبه نظر شما وقتی تمام خانواده شو ...

مقصر پدر مادرشن گند زدن به خانواده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

من ۱۳ ۱۴ سالم که بود اونقد کوچیک بودم که با بچه کلاس اولی هیچ فرقی نداشتم وااااااقعا بعضی وقتا کوچی ...

وای دقیقا

منم باسن نداشتم اصلا تو نوجوونیم

بعد الان میرم باشگاه دخترای نوجوون از الان من خیلی بیشترم دارن

حسودیم میشه🤣🤣

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
بچس؟ بچه به این کثافت کاریا چی میفهمه؟!! بچه ای که اندامش زنونه شده و پریود میشه بچس؟ البته همیم شما ...

آره بچه اس😐😐

شاید کار جنسی کنه ولی عقلش کامل نیس

به حرف شماها باشه که دخترا باید ۱۱ سالگی ازدواج کنن چون اندامشون زنونه شده و پریود میشن

پس شوهر منم ۱۴ سالگیش باید زن میگرفت چون بالغ شده بود و اندامش مردونه بود😐

خداییش انگار خیلیا متوجه نیستن ازدواج چیزی فرای بلوغ جنسی و جسمی رو میطلبه و نیاز به اطلاعات و آمادگی روانی داره

آره بچه اس😐😐شاید کار جنسی کنه ولی عقلش کامل نیسبه حرف شماها باشه که دخترا باید ۱۱ سالگی ازدواج کنن ...

درسته ولی الان ۱۴ سالشه باید جلوی خودش رو بگیره 

اینطوریه که بیاد با شوهر شما رابطه داشته باشه چه اشکالی داره ؟ فقط یه بچس چه اتفاقی می‌افتد مگه ؟

درسته ولی الان ۱۴ سالشه باید جلوی خودش رو بگیره اینطوریه که بیاد با شوهر شما رابطه داشته باشه چه اشک ...

نگفتم رابطه داشته باشه اوکیه

دارم میگم رو عقل نوجوون نمیشه حساب کرد 

الان خود من،اون زمان که دم خواستگاریمون بود یه دختر نوجوون ۱۴ ساله رو همسرم کراش زده بود که همکلاسی خواهرش بود.خب همسر من یه مرد گنده بود با یه من ریش و پشم.

مثلا بره با دختر کم سن چی کار کنه؟

دهن به دهن بچه دبیرستانی بذاره؟

هرچی هم بهش بگی باز زن عاقل نیست که.شاید کارای جنسی هم کنه ولی عقلش کامل نیست.دخترای نوجوون خیلی سمن،ولی نمیتونی هم رو عقلشون حساب کنی.باید به چشم مزاحم ببینی و ول کنی.

بین ساعت 9دصبح گوشیم زنگ خورده مادربزرگش بود چجوری روش زده بمن زنگ بزنه

ایجور آدما تواقعشون  بالاس 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖